Bilanţ final pentru Academia Rapid în amicale

Academia Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Academia Rapid a încheiat meciurile amicale pe care le-a jucat în acest început de 2018. Care au menirea de a pregăti returul sezonului 2018-2019. Rezultatele nu par a fi, per total, grozave, dar nici slabe. Mai ales că majoritatea oponenţilor au fost din ligi superioare. Legat de bilanţ vom mai comenta puţin după ce înşirăm un pic toate meciurile jucate de Academia Rapid în acest an 2018. Aşa, ca o scurtă trecere în revistă înaintea partidelor oficiale.

Rezultate în meciurile oficiale pentru Academia Rapid

  • FC Argeş Piteşti (L2) – Academia 0-2
  • Academia – ACS Gauss FCM 1950 Bacău (L4) 2-2
  • Sokol Markovo (Bulgaria, L3) – Academia 1-1
  • Academia – Dnipro (Ucraina, L3) 2-3
  • Academia – BSF (Danemarca, L4) 4-2
  • Academia – Vejle (Danemarca, L2) 2-1
  • SSC Farul Constanţa (L3) – Academia 2-1

Bilanţ echilibrat la finalul partidelor de verificare

În total, şapte meciuri amicale, dintre care trei câştigate. Două egaluri şi două meciuri pierdute. Un bilanţ oarecum neutru, cu golaveraj 14:11. O victorie improtantă în faţa liderului din a doua ligi daneze, Vejle, dar şi rezultate mai puţin aşteptate de egalitate cu Bacăul şi bulgarii de la Sokol. În tot cazul, aşa cum se ştie, amicalele nu sunt relevante aproape niciodată. Aşa că nici Academia Rapid nu face excepţie de la această regulă. Sigur, meciurile au darul de a fi foarte utile în vederea returului campionatului.

Următorul meci cu Progresul 2005 pe Coresi

Cu atât mai mult cu cât Academia Rapid, aflată acum doar pe locul 3, nu va avea deloc o misiune uşoară. Prima partidă a acestora din 2018, oficială, va fi cu Progresul 2005. Nu se ştie momentan data şi ora disputării, dar se ştie locaţia. Este vorba despre terenul Coresi. Acolo unde joacă meciurile considerate pe teren propriu atât AFC Rapid, cât şi ACS Rapid FNG. Academia Rapid joacă însă acum meci considerat în deplasare. Pentru că, în mod normal, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 va disputa partidele de acasă tot pe Giuleşti.

Aşteptăm comentarii din partea voastră vizavi de rezultatele pe care Academia Rapid le-a înregistrat în meciurile amicale din perioada de pregătire! Apoi, distribuie această ştire pentru ca fiecare rapidist să o vadă!

1 COMENTARIU

  1. Din pacate s-a vazut ca depunctarea si apoi asteptarea CIS-ului au influentat in rau jocul echipei, iar rezultatele se vad. In mod normal la ce echipe au fost trebuia sa mature cu ei pe jos, dar se pare ca nici nu prea se poate. De asta va fi foarte greu la promovare, daca vor avea dreptul.
    Personal as vrea sa vad in play-off si Academia si AFC Rapid, iar suporterii sa nu injure pe nici una. Pana la urma si unii si altii fac parte din acedasi spirit al Rapidului, chiar si cei de la ACS care sunt simpatici.