Alex Ioniţă a vizitat un fotbalist de la AFC Rapid

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă şi Andrei Cristofor, jucător important de la AFC Rapid

Alex Ioniţă este, probabil, cel mai în formă fotbalist român din Liga 1 în acest moment. O dată cu transferul la CFR Cluj acesta a avut ocazia să viziteze şi sediul Kinetic Sports & Medicine din Cluj-Napoca. Cabinet extrem de prestigios la nivel naţional, unde lucrează şi fundaşul stânga al AFC Rapid, Andrei Cristofor. Mai mult, Cristofor este unul dintre cei mai apreciaţi kinetoterapueţi de la această companie. Cea mai bună dovadă din CV-ul său stă colaborarea cu Simona Halep despre care am scris aici.

Alex Ioniţă a plecat la CFR Cluj pentru 1 milion de euro

Chiar şi aşa, cu un job full time şi solicitant la maximum, dragostea pentru fotbal şi, mai ales, Rapid, nu îl împiedică să vină la toate meciurile AFC Rapid. Şi la cele mai multe dintre antrenamente. Revenind însă la întâlnirea cu Alex Ioniţă, trebuie spus că cei doi au ţinut să imortalizeze momentul. Iar fotografia a fost postată pe pagina personală de Facebook tocmai de fotbalistul cumpărat de CFR Cluj de la Astra Giurgiu pentru un milion de euro. Tranzacţie care s-a efectuat în ianuarie 2018.

Andrei Cristofor, unul dintre greii de la AFC Rapid

Andrei Cristofor a fost unul dintre oamenii de bază ai AFC Rapid în prima parte a sezonului. Pe lângă postul de fundaş stânga el poate evolua şi ca apărător central atunci când este nevoie de acest lucru. În total, Andrei a jucat pentru echipa lui Andrei Anghel Constantinescu 11 partide. Mereu titular, aşa cum o impune valoarea sa. Este de menţionat că el a venit la echipă abia în etapa a 5-a, în victoria 5-1 cu Romprim. Motiv pentru care se explică de ce a ratat cinci meciuri din totalul de 16 câte a jucat AFC Rapid în sezonul de toamnă. În plus, el nu a fost pe teren nici în ultima partidă din decembrie, cu Comprest, în Cupa României, scor 0-2.

Alex Ioniţă a dat 10 goluri pentru Astra în tur

De partea cealaltă, Alex Ioniţă nu mai are nevoie de prezentare. Produs al Rapidului şi rapidist sută la sută, acesta a epatat în prima jumătate a campionatului prin cele 10 goluri marcate pentru Astra Giurgiu. Motiv pentru care liderul şi, cel mai probabil, viitoarea campioană, CFR Cluj l-a vrut cu orice preţ. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor fiind cel care a insistat enorm pentru aducerea lui Alex Ioniţă în Gruia.