AFC Rapid victorie frumoasă sub răsăritul ascuns de nori

AFC Rapid
AFC Rapid înainte de meciul cu Asalt

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ne place când mergem la mare, vara, chiar dacă e teribil de greu să te trezeşti la 5 sau 6 dimineaţa, să admirăm câte un răsărit. Jucătorii de la AFC Rapid nu au fost la mare, dar se pot lăuda că ar fi prins un răsărit de toată frumuseţea în satul Roşu, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov. Adică chiar lângă cartierul Militari din Bucureşti. Treaba e că norii i-au oprit pe băieţii strânşi de Andrei Anghel Constantinescu la 6:30 să observe astrul suprem printre blocurile cenuşii. Pentru că nu vorbim de ora PM, ci… AM. Să ai acţiune, ca echipă de seniori la aşa oră, pare cel puţin ciudat. Dar AFC Rapid şi ai săi jucători strâng din dinţi când este vorba de culoarea vişinie.

AFC Rapid a avut opt ore pe ceas de la ultimul antrenament!

Nici măcar somnul n-a mai fost somn. Pentru că antrenamentul din ziua precedentă s-a terminat la… 22:30. Aşa că au fost mai puţin de opt ore libere până când s-a sunat iar adunarea. Fiindcă AFC Rapid avea meci cu juniorii republicani de la Concordia Chiajna. O echipă deloc rea. Şi asta o ştiu toţi cei care se pricep la acest nivel juvenil din Bucureşti şi Ilfov. Victoria a fost a echipei lui Constantinescu, scor 1-0, prin golul marcat de, deja cel mai exponenţial om, Narcis Ioniţă. Căpitanul şi singurul titular de drept rămas din liga 5. Nici măcar juniorii nu au prea des meciuri de la 8 dimineaţa! Deşi, mai ales la cei mai mici, se mai întâmplă. Partea bună e că AFC Rapid şi-a adus aşa, poate, aminte de perioada începuturilor. Când partidele se jucau cam la fel… la 8! Vorbim însă de anii ’20 mai ales!

De la 8 dimineaţa, ca acum aproape un secol!

Cu maximum cinci ore dormite, cei mai mulţi dintre băieţi au arătat o tărie de caracter totală. Unii au lipsit, dar toţi motivat. Suntem siguri că ne vom baza pe fiecare în returul campionatului. Întâi de toate însă vă prezentăm cum a arătat AFC Rapid în meciul jucat cu juniorii mari de la Concordia Chiajna pe 3 februarie 2018, de la ora… 8!

AFC Rapid: Marinescu – Noel, Panait, Cristofor, Geambaşu – Croitoru, Vuk, Batchabi, Ioniţă – Stan, Kana

Au mai jucat: Şerban – Cedric, Moroşanu, Magdalinis, Petre, Ene, Hussein

Au lipsit, toţi învoiţi: Stamate – Săveanu, Moldoveanu, Stoica, Munaf, Drăgan, Samoilă, Dumitru

Concluziile după un meci neobişnuit, dar reuşit

Cu toate că victoria a revenit celor de la AFC Rapid, scorul a fost cel mai puţin important pentru antrenorul Andrei Anghel Constantinescu. Cel care a pus în practică mai multe idei pe care vrea să le implementeze cu sfinţenie până reîncepe campionatul. De asemenea, pe lista de absenţi se observă şi cinci nume, primele din enumerare, care în tur au fost oameni de bază fără dubiu în primul unsprezece. Fapt din care rezultă că valoarea şi concurenţa pe post la AFC Rapid este într-o creştere excelentă. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a continua cu astfel de episoade unice din istoria echipei din Giuleşti!

1 COMENTARIU