AFC Rapid a mai reuşit un transfer interesant

AFC Rapid
Gabriel Gheorghe va juca la AFC Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

La mişcările de trupe din această iarnă pe care AFC Rapid le-a făcut, cu Croitoru, Geambaşu, Noel sau Batchabi în frunte, se mai adaugă una. Este vorba despre mijlocaşul de bandă Gabriel Gheorghe, cel care a jucat în turul campionatului pentru Comporest GIM. Una dintre adversarele AFC Rapid în liga 4 Bucureşti. Formaţie care deşi este pe locul 8 a reuşit rezultate surprinzătoare. Inclusiv 0-0 cu Academia şi 5-1 cu Tricolor. Ba mai mult, vitezistul de 1.70 metri este chiar omul care a marcat ambele goluri ale meciului din Cupa României. Pe care AFC Rapid l-a pierdut cu Comprest GIM, scor 0-2, la începutul lui decembrie.

Gabriel Gheorghe a eliminat AFC Rapid din Cupă în decembrie

Gabriel Gheorghe este născut pe 01.02.1997, ceea ce înseamnă că tocmai a împlinit 21 ani. O vârstă numai bună pentru a creşte alături de Stamate, Ioniţă, Stan, Stoica şi ceilalţi tineri pe care îi are sub comandă Andrei Anghel Constantinescu. La Comprest GIM, în prima parte a sezonului a marcat opt goluri, a obţinut patru lovituri de la 11 metri şi a furnizat şi patru assist-uri pentru colegii săi. Înainte să vină la această formaţie, Gabriel Gheorghe a jucat şi în ligile superioare. Mijlocaşul de bandă a figurat în loturile celor de la Dacia Unirea Brăila, dar şi Astra II Giurgiu.

AFC Rapid – Carmen în prima săptămână din martie

Analizând performanţele individuale atinse în prima parte a campionatului, dar şi CV-ul construit până la 21 de ani putem spune că aceasta este o mutare inspirată pentru AFC Rapid. De altfel, Gabriel Gheorghe a şi debutat pentru giuleşteni în meciul amical cu FC Universitatea Craiova, pe care aceştia l-au pierdut cu 4-0 pe terenul Aripile din capitala Olteniei. Altfel, AFC Rapid va juca primul meci oficial din 2018 împotriva lui Carmen Bucureşti în weekendul 2-4 martie. Fără a se cunoaşte cu exactitate, deocamdată, ora şi data exacte. Cel mai probabil însă, partida va avea loc tot pe terenul Coresi.