Academia mai bagă o fisă de ziua îndrăgostiţilor

Niculae Academia Rapid
Academia Rapid

Academia Rapid, locul 3 în Liga 4-a București, va fi nevoită să își schimbe numele dacă nu vrea să-și pericliteze șansele de a promova în Liga 3-a. Echipa care pretinde că va licita pentru palmaresul, culorile și sigla Rapidului a pierdut toamna trecută dreptul de a obține Certificatul de Indentitate Sportivă. Act fără de care promovarea în Liga 3-a e imposibilă, notează gsp.ro. Chiar şi aşa, conducerea administrativă a clubului pare că nu se lasă. Numai că ultima decizie este de-a dreptul incalificabilă.

Academia a trecut de la 1923 la 2017. Oare fac mişto cei de acolo?

„Asociația Club Sportiv Academia Rapid 1923” nu a izbutit să obțină acest certificat după ce Judecătoria Sectorului 1 a respins categoric solicitarea din cauza „confuziei care se poate crea cu alte echipe cu numele Rapid”. Astfel, giuleștenii vor merge din nou în fața Tribunalului pe 14 februarie, de această dată cererea pentru obținerea Certificatului de Identitate Sportivă fiind înaintată de „Asociația Club Sportiv Academia Rapid 2017”! În loc de anul înființării vechiului Rapid, apare numele anului în care a luat naștere proiectul Primăriei Sectorului 1.

Se judecă într-o zi amuzantă ca simbolistică

Practic, noi înţelegem cu stupoare că în viziunea celor care conduc clubul anul a fost problema în neacordarea personalităţii juridice, nu numele Rapid Bucureşti. Cel care, evident, există deja. Ca o ironie a sorţii, judecata va avea loc de ziua îndrăgostiţilor. Chiar dacă nu este o sărbătoare specifică românilor, ea are totuşi darul de a se mula perfect pe haosul care guvernează, în general, fotbalul de la noi din ţară. Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii legate de această nouă încercare, extrem de ciudată, a celor de la Academia. Reamintim că Academia, chiar dacă ar fi obţinut personalitate juridică, nu ar fi putut juca în liga 3. Asta ar fi fost posibil doar în cazul în care aceasta ar fi fost acordată până pe 15 ianuarie 2018!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

2 COMENTARII