Academia Rapid, meci cu multe goluri!

Academia Rapid

Din păcate, Academia Rapid a pierdut al doilea meci amical jucat în cantonamentul din Lara, Antalya. Totuşi, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 nu a oferit o replică deloc slabă celor de la Dnipro Dnipropetrovsk în partida din Turcia. Ucrainenii care au jucat finala Ligii Europa în 2015 au învins cu 3-2. Ambele goluri ale echipei antrenate de Mihai Iosif şi Constantin Schumacher au fost marcate de Daniel Niculae. Preşedintele-golgheter al Academiei a marcat însă şi… autogolul înfrângerii! Postură extrem de ciudată pentru un atacant. Evenimentul s-a produs însă după o deviere nefericită.

Daniel Niculae, două goluri şi… un autogol cu Dnipro

Cu toate că Dnipro Dnipropetrovsk este cel mai sonor adversar dintre cei patru pe care Academia Rapid, trebuie să nu uităm că aceasta evoluează acum în liga 3 din Ucraina. Fără vreo şansă să promoveze în liga secundă. În altă ordine de idei, vă prezentăm garnitura cu care Academia Rapid a început meciul cu ucrainenii: Ciuculescu (87′ Petrișor) – Voicu, Iacob (5′ Boian), Maftei, Lădaru (80′ Bordei) – Dovleac (39′ Olariu), Duriță (86′ Iova), Pancu (46′ Stancu), Goge (73′ Bărbălău) – Niculae (86′ Nițu), Vlada. Trebuie notat că înlocuirea lui Alex Iacob a fost provocată de o accidentare la mână. Motiv pentru care a trebuit să părăsească terenul la scurt timp după fluierul de start al disputei cu adversarii din Ucraina.

Următorul amical pentru Academia Rapid este pe 13 februarie

Următorul meci pe care echipa lui Pancu şi Nico îl va juca în cantonamentul din Lara, Antalya va avea loc marţi. Pe 13 februarie, împotriva echipei din liga 4 Danemarca, BSF. Până în acest moment, în amicalele jucate în 2018, Academia Rapid are un bilanţ echilibrat. Adică o victorie, două egaluri şi o înfrângere. Dar golaveraj pozitiv, 7:6. Din echipa folosită de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif au lipsit Vlad Ignat, Doru Bratu şi Andrei Dumitrescu, toţi cu probleme medicale. Plus Alex Costache şi Adrian Mitea, nerecuperaţi după accidentări mai grave suferite în timpul primei jumătăţi a campionatului.

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI