Virgiliu Hudici pe primul loc la crossul Anului Nou!

Virgiliu Hudici
Virgiliu Hudici a început în forţă noul an

Virgiliu Hudici este, în prezent, medicul Academiei Rapid. După ce în trecut a lucrat la SC FC Rapid SA în liga 1 şi 2, dar şi la AFC Rapid în liga 5. Pe lângă faptul că este printre puţinii medici specializaţi pe medicină sportivă din România, acesta este şi un împătimit al sportului. Mai exact, al alergatului. Virgiliu Hudici participă adesea la competiţii, aşa cum s-a întâmplat şi în primele zile ale noului an, 2018! Doctorul de la Academia a terminat pe locul 1 crossul Anului Nou, imaginea vorbind de la sine!

Virgiliu Hudici, locul 1 la categoria 50

Este adevărat poziţia s-a obţinut la clasificarea 50 ani. Chiar şi aşa, performanţa este una remarcabilă şi inspiraţională pentru toţi fotbaliştii a căror stare de sănătate o veghează. În trecut, Virgiliu Hudici a mai participat şi la semi-maratoane, inclusiv unul montan, de o dificultate ridicată în Spania. Virgiliu Hudici lucrează, în prezent, la echipa coordonată din teren de Daniel Pancu şi Daniel Niculae, de antrenorii Constantin Schumacher, Mihai Iosif şi Marian Ioniţă. Dar şi de maseurul Gică Păun, un om aflat în Giuleşti de mai bine de 40 de ani! Mai trebuie menţionat, că după ce a venit la Rapid, în urmă cu trei ani, doctorul a fost „botezat” rapidist de doi grei prezenţi şi atunci lângă Podul Grant. Este vorba despre Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae, iar povestea v-a fost redată aici.

S-a mai ocupat de CS Afumaţi, dar şi de naţionala U18 a României!

Pe lângă echipele care au jucat în Giuleşti, Virgiliu Hudici a mai fost în ultimele sezoane medic atât la CS Afumaţi, formaţie cu care a promovat din liga a 3-a în a 2-a, dar şi la echipa naţională U18. Echipă reprezentativă la care lucrează şi în prezent, aşa cum am mai specificat în trecut. Mult succes şi rezultate cât mai bune şi în continuare, doctore!

Fotografia postată de Hudici Virgiliu Daniel.