VIDEO / Academia s-a reunit pe terenul Coresi

Academia Rapid
Academia Rapid a terminat, din păcate, pe locul 2

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Telekomsport.ro a surprins primele imagini din 2018 cu Academia pe care le redăm şi noi aici. Sub comanda lui Mihai Iosif şi Constantin Schumacher s-au prezentat şi noile achiziţii Vasile Maftei (37 ani) şi Ionuţ Voicu (33 ani), ambii fundaşi. Formaţia susţinută moral de Primăria Sectorului 1 s-a reunit pe o ninsoare generoasă pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei Libere. Interesant este că aici joacă meciurile de acasă AFC Rapid. Cu toate că, de regulă, Academia se antrenează pe Giuleşti, locaţia a fost schimbată din motive de logistică. Şi, mai ales, din cauza condiţiilor meteo.

Academia are programate două partide amicale la început de 2018

Cum baza de pregătire din Pajura are gazon sintetic, acesta este mult mai bun pentru o astfel de vreme, fiindcă, în mod cert, cel de pe Giuleşti ar fi fost distrus. Cu ocazia reunirii, aşa cum puteţi vedea pe imaginile video din link-ul de mai sus, Vasile Maftei a vorbit. Fostul căpitan de la Rapid şi-a amintit cu nostalgie despre perioada în care juca la echipa de lângă Podul Grant. Academia şi-a stabilit, până acum, două meciuri amicale în 2018. Pe 1 februarie, la Piteşti cu FC Argeş. Şi pe 4 februarie acasă, pe Giuleşti, de la ora 13, cu ACS Gauss FCM 1950 Bacău.

23 la reunire, cinci născuţi în 2001!

La reunire au fost prezenţi 23 de jucători. Au lipsit Adrian Mitea şi Alex Costache, cei doi transferaţi de la AFC Rapid având în continuare probleme medicale. Mai jos vă prezentăm toţi jucătorii pe care Constantin Schumacher şi Mihai Iosif i-au avut sub comandă la primul antrenament din 2018.

Ignat, Petrișor (p). MafteiVoicu, Lădaru, Bratu, Iacob, Stancu, Boian, Sandu (f). Goge, Dovleac, Olariu, Burlacu, Duriță, Popa, Bordei, Lupașcu (m). Niculae, Pancu, Bărbălău, Dumitrescu, Nițu (a).

De menţionat este că Sandu, Bordei, Lupaşcu, Dumitrescu şi Niţu sunt toţi născuţi în 2001, fiind aduşi de la grupa de juniori coordonată de Mihai Iosif.