Vasile Maftei a vorbit la reunirea Academiei

Vasile Maftei
Vasile Maftei

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia Rapid a reluat pregătirile pentru a doua parte a sezonului, iar printre jucătorii prezenţi la reunire s-a aflat şi Vasile Maftei. Fundaşul spune că va avea din nou emoţii ca în momentul debutului, atunci când va îmbrăca tricoul Academiei. Maftei (37 de ani) speră să pună umărul la promovarea echipei şi abia aşteaptă derby-ul cu csa steaua, pe care speră să-l joace în faţa unui stadion arhiplin.

Vasile Maftei, în conducere după ce îşi va încheia cariera

Aştept cu nerăbdare primul meci oficial pentru că voi avea emoţii cu siguranţă, ca la debut! De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului aveam emoţii, o stare de fibrilaţii, să zic aşa. Pentru mine, orice meci în tricoul Rapidului va fi o bucurie aparte. Cu atât mai mult când va veni meciul cu steaua. Va fi extraordinar şi sigur stadionul va fi plin. Mi-era dor de atmosfera din derby, pentru că nu mai jucasem de foarte mult timp cu tribunele pline. Dacă voi simţi că pot să ajut în teren, o voi face în continuare şi la anul. Dacă nu, nicio problemă. Important e să fiu sănătos. E greu să mai ajung să joc în tricoul Rapidului în prima ligă, dar voi fi în conducere, voi ajuta cu ce voi putea”, a declarat Vasile Maftei pentru Telekom Sport.

Amintiri UEFAntastice

Fundaşul de 37 de ani şi-a amintit şi ce făcea în urmă cu fix 12 ani. Când Rapidul se reunea pentru a pregăti parcursul din Cupa UEFA, în sezonul 2005-2006. Giuleştenii au ajuns până în sferturi şi au fost eliminaţi după o dublă cu steaua. Pregăteam o dublă cu Hertha, o dublă cu Hamburg. A fost o perioadă extraordinară, cred că cea mai prolifică a Rapidului în Europa. Am făcut o performanţă istorică. Ne mândrim cu asta, dar acum suntem în altă ipostază. Suntem în Liga a patra, am luat-o de jos. Suntem o echipă grea a campionatului. Sperăm să ducem din nou Rapidul unde îi e locul”, a mai spus Vasile Maftei pentru Telekom Sport.