FOTO / Nou pentru 2018! Tu eşti eroul meu!

Eroul
Rapid, eroul nostru

Ştim cât de mult suflet pun rapidiştii în ceea ce fac şi, mai ales, în relaţia cu cei dragi. Ne dăm seama din felul în care îi idolatrizează pe cei care le-au adus şi aduc în continuare bucurie prin jocul lor. Fiecare dintre noi are un erou. Adesea un fotbalist, unul care a scris cu cerneală vişinie istorie. Dar poate pentru tine nu este aşa. Poate că eroul tău este un actor, un om politic, ori un cântăreţ. Poate mama, tata sau cel mai bun prieten! Fratele, sora, fiul, fiica, unchiul, nepoata. Nu contează! Cert este că suntem siguri că fiecare dintre noi are eroul lui!

Mândreşte-te cu eroul tău!

Datorită acestui fapt ne-am gândit la o formă neconvenţională prin care îţi poţi arăta simpatia aparte pentru acea persoană. Prin care poţi transmite şi celor din jur starea de bine pe care o simţi tu când te gândeşti la ea. Aşa cum tricourile supereroilor au înscrise un semn anume care îi defineşte, aşa poţi avea şi tu pe al tău eroul care te defineşte pe tine! Trimite-ne poza lui / ei, comandă un tricou, şi vei avea o amintire unică la început de 2018. Fireşte, după aşteptăm şi noi o poză cu tricoul pentru a-l arăta tuturor rapidiştilor!

Magazinul este pentru toată lumea!

Evident, nu este singurul produs pe care ţi-l oferim. Avem aici, pe magazin.1923.ro, o gamă de produse pentru cele mai exigente gusturi. Pentru toate anotimpurile şi, mai important, pentru toate buzunarele! Ba mai mult avem chiar şi o surpriză de proporţii pentru tine, în sensul că poţi comanda ABSOLUT GRATUIT un set de stickere cu sigla noastră care este cel mai sugestiv simbol a stării de fapt pe care o traversăm în prezent. Nu trebuie decât să dai un click pe link-ul pomenit mai sus şi afli fără dubiu tot ce trebuie să ştii.

COMANDA AICI TRICOUL CU EROUL TAU!