SUPERB / Rapidiştii au petrecut împreună

Rapidiştii
Rapidiştii sărbătoresc împreună

La începutul lui 2018 o fotografie cu rapidişti face furori pe Facebook. Aceasta a fost postată pe contul personal de Daniel Niculae. Preşedintele-jucător de la Academia. În ea pot fi văzuţi unii dintre cei mai mari sau devotaţi jucători rapidişti de-a lungul ultimilor decenii. Pentru cei care nu îi recunosc pe toţi, echipa 1923.ro vă face prezentările acestor fotbalişti. Sau foşti fotbalişti, cum este, de exemplu, cazul lui Mihai Iosif. Actualul antrenor de la Academia, acolo unde lucrează alături de Daniel Niculae.

Multe nume grele pe metru pătrat

Aşadar în fotografie pot fi văzuţi, de la stânga la dreapta: Alexandru Ioniţă II, Mihai Iosif, Vasile Maftei, Cristi Săpunaru, Andrei Marinescu, Daniel Niculae, Ştefan Grigorie, Ionuţ Florea (toţi sus), Alin Lădaru şi Alex Iacob (jos). Dacă majoritatea nu mai au nevoie de prezentare, fiind arhicunoscuţi pentru fiecare rapidist, echipa 1923.ro vi-i prezintă pe ceilalţi.

Rapidiştii, prezentare!

Andrei Marinescu (32 ani, portar) – rapidist născut şi crescut de club, a stat în Giuleşti între 1995 şi 2010. A apărat doar 16 meciuri în Liga 1. În ciuda talentului său imens a avut concurenţi redutabil pe post.

Ionuţ Florea (28 ani, mijlocaş) – cel poreclit Spaghetă a făcut junioratul în Giuleşti, dar nu a evoluat vreodată pentru prima echipă. A fost foarte aproape să fie convins de Mihai Iosif să joace în liga 5 pentru AFC Rapid în sezonul 2016-2017.

Alin Lădaru (28 ani, fundaş) – joacă pentru Academia începând cu vara lui 2017. În trecut, fundaşul stânga a mai evoluat în ligile inferioare din Germania, dar şi în cele din România.

Alex Iacob (28 ani, fundaş) – chiar dacă a făcut junioratul la steaua, el a fost om de bază la SC FC Rapid SA în sezonul de liga 2, 2013-2014. Dar şi în prima jumătate a Ligii 1, ediţia 2014-2015. În prezent evoluează pentru Academia în liga 4.

Unitate şi pace în Giuleşti!

Chiar dacă suntm convinşi că, cel puţin de Marinescu şi Iacob este posibil să fi auzit, am ales să vă facem prezentarea lor succintă pentru un plus de siguranţă. În tot cazul, fotografia de mai sus este, spunem noi, sugestivă, în ideea a ce ne dorim de la anul 2018. Anume să fie unitate şi pace în Giuleşti!