SPECIAL / Rapid Old Boys va participa la un turneu

Rapid Old Boys
Rapid Old Boys va juca pe Giuleşti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Rapid Old Boys, din nou în prim-plan! Daniel Florea, fost fundaş la Oţelul, Dinamo şi Şahtar Doneţk organizează la Galaţi meciul său de retragere. Evenimentul va avea loc pe 27 ianuarie, la sala sporturilor din localitate, de la ora 13. Gala care va purta numele de „Campionii de Oţel” o va avea printre invitate şi pe Rapid Old Boys. Mai jos vă prezentăm cum va arăta lotul echipei veteranilor din Giuleşti.

Lot Rapid Old Boys:

1. Leo Toader, 5. Daniel Iftodi, 6. Florin Constantinovici, 7. Mugur Bolohan, 9. Valentin Bădoi, 10. Dănuț Lupu, 11. Fănel Țîră, 16. Ionel Chebac, 18. Rodin Voinea, 20. Gică Butoiu, 23. Adrian Iencsi.

Antrenor: Florică Drăghici

Marian Rada nu poate fi prezent datorită faptului că în momentul de faţă antrenează în Belgia alături de Mircea Rednic.

Lupu la Rapid, Pancu, Nico, Iosif şi Schumacher lipsesc

Dintre cei care mai participă de regulă la acest eveniment, lipsesc Daniel Pancu, Daniel Niculae, Mihai Iosif şi Constantin Schumacher. Toţi însă sunt implicaţi în acţiunile clubului la care sunt angrenaţi în acest moment, Academia. Cea mai interesantă pată de culoare din lotul Rapid Old Boys este Dănuţ Lupu. În condiţiile în care el este dinamovist declarat, iar Dinamo Old Boys va participa de asemenea la turneu. Afinitatea reciprocă dintre Rapid şi Lupu este însă prea bine cunoscută pentru a ne mira foarte tare totuşi această decizie.