Transfer important! A revenit la Rapid după 9 ani!

Rapid
Rapid a sărbătorti cu fast 94 de ani

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Transfer important realizat de Rapid! Care ar trebui să ajute la lupta pentru atingerea obiectivului propus. După o absență de trei ani de zile, timp în care s-a dedicat familiei, handbalista Iuliana Geană este gata să revină pe terenul de joc. Jucătoarea de 33 de ani s-a înțeles cu CS Rapid USL Metrou București, scrie clubulrapid.ro. Mişcarea are rolul de a aduce un plus important de experienţă pentru echipa care se luptă să se claseze la final în primele 10 echipe ale ligii naţionale.

Ce a declarat Iuliana Geană la revenirea la Rapid

Redebutul handbalistei revenite în Giuleşti s-ar putea consuma mai repede decât ar spera orice iubitor al acestui sport! Iuliana Geană ar putea reveni pe teren sâmbătă, 13 ianuarie. Atunci când echipa noastră întâlnește, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 12-a, cu începere de la ora 16:00. „M-am întors cu toată încrederea și iubirea față de clubul Rapid pentru a ajuta cât pot de mult echipa. La bine și la greu! Hai Rapid!”, a declarat Iuliana Geană pentru www.handbalvolei.ro. Interesant ea că Iuliana Geană nu este singura handbalistă de mare experinţă din lotul Rapidului. Alina Dobrin este o legendă vie a clubului. Şi continuă să joace pentru echipa de lângă Podul Grant chiar şi la 41 de ani. Fiind unul dintre cei mai mari sportivi din istoria clubului sportiv feroviar.

A mai jucat în Giuleşti în sezonul 2006-2009

Trebuie menţionat că această coordonatoare de joc a mai evoluat pentru Rapid București și în trecut. În perioada 2006-2009. În cariera sa, Geană a mai trecut pe la CSM Roman, Remin Deva, CSM București, CSM Ploiești și Știința București. Obiectivul echipei CS Rapid Bucureşti este ca în acest sezon să evite retrogradarea în liga secundă a României. Şanse există, echipa arătând mai bine decât acum două stagiuni. Atunci când s-a prăbuşit în al doilea eşalon valoric.

Iuliana Geană