INFO / Rapid karate s-a întors din cantonamentul montan

Rapid
Rapid karate a fost în cantonament

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

În perioada 9-15 ianuarie, în localitatea Poiana Mărului din județul Brașov, secția de karate a CS Rapid București a întreprins un cantonament pentru pregătire fizică. La această acțiune au fost prezenți 38 de sportivi și 2 antrenori, scrie clubulrapid.ro. Acumularea a fost necesară pentru competiţiile importante ce vor urma. Şi în care sunt implicaţi cei mai importanţi sportivi din cadrul secţiei Rapid karate.

Ioana Matei, Vlad Iorga şi Alina Guţă ţin steagul sus pentru Rapid

Pe agenda secției se află participarea Ioanei Matei, cea mai bună sportivă rapidistă în 2017, la o etapă WKF Premier League. Cu lotul național al României, la Paris, în perioada 26-28 ianuarie. De asemenea, Vlad Iorga și Alina Guță vor participa, în perioada 10-11 februarie, a turneul Series A pentru seniori. Ce va avea loc la Guadalajara, în Spania. Cei doi karateka vor fi însoțiți la competiția iberică de către antrenoarea lor Mihaela Mihalache.