Rapid începe cu un pas greşit anul 2018

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a evoluat la Craiova. În compania localnicelor de la SCM Universitatea, în Liga Națională, scrie clubulrapid.ro. A fost primul meci jucat de Rapid în 2018. După o primă repriză în care echipa a jucat de la egal la egal cu puternica formație olteană, fetele noastre au cedat ritmul și au fost învinse, finalmente, cu 29-24. Totuși, evoluția elevelor lui Vasile Mărgulescu dă dreptul să sperăm că evitarea retrogradării este un obiectiv tangibil. De remarcat și că, în semn de mulțumire pentru susținere, toți suporterii care au efectuat deplasarea pe cale ferată, s-au întors cu autocarul echipei, alături de handbaliste.

Primul meci acasă, dar şi două partide internaţionale în sala Rapid

Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 16.00, rapidistele întâlnesc pe teren propriu pe CSM Bistrița. Legat de handbal, mai trebuie făcut un anunţ. Distribuit tot pe pagina oficială a CS Rapid. Federația Română de Handbal a solicitat sprijinul CS Rapid București în vederea organizării, la Sala Polivalentă ”Rapid”, a două partide internaționale. Astfel, pe 19 ianuarie, de la ora 17.30, va avea loc meciul de handbal masculin, echipe naționale U18, între România și Polonia. Revanșa este programată pe 21 ianuarie, de la ora 10.30. Nu doar handbalul este în prim plan în acest moment la Rapid. Vom discuta puţin şi despre sporturile individuale. Mai exact despre unul, judo.

Trei judoka, pregătire la nivel înalt

Trei judoka legitimați la CS Rapid București au fost selectați și se pregătesc pentru competițiile de obiectiv ale anului 2018. Ana Maria Huțanu se află într-un stagiu la Cluj-Napoca, în timp ce Victor Mocanu este în Austria, pe un program olimpic de tineret. La Poiana Brașov, într-un stagiu finanțat din bursele olimpice pentru juniori, se regăsește Matei Maliarciuc. Toți trei sunt antrenați de către Cristian Pintrijel și reprezintă speranțe pentru reprezentarea internațională a Rapidului și a României, în anul competițional 2018. Aşteptăm rezultate bune de la ei în anul 2018!