Decizie lăudabilă! Rapid, an pentru Centenarul Marii Uniri

Centenarul Marii Uniri
Centenarul Marii Uniri sărbătorit şi de Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Anul 2018 are o semnificație simbolică specială pentru români. În acest an serbăm un veac de la înfăptuirea Marii Uniri. CS Rapid București, club sportiv de drept public, finanțat de către Guvernul României, prin intermediul Ministerului Transporturilor, instituție de valoare socială cu 95 de ani de activitate performativă neîntreruptă, cinstește Centenarul Marii Uniri! Toate succesele pe care sportivii și echipele noastre le vor repurta în anul 2018, vor fi, invariabil, dedicate Centenarului Marii Uniri, apare într-un comunicat pe clubulrapid.ro. Un gest frumos şi în acelaşi timp plin de responsabilitate făcut de CS Rapid.

CS Rapid are numeroase secţii care pot aduce o „dedicaţie” generoasă

După cum bine ştiu toţi românii, Marea Unire a avut loc pe 1 decembrie 2018. Aşa că, până la Centenarul Marii Uniri mai sunt ceva mai mult de zece luni de zile. Timp suficient pentru sportivii Rapidului să umple palmaresul de trofee, titluri şi medalii. Aşa cum s-a întâmplat şi în 2017. Numai că acest an va fi unul special, pentru că absolut toate titlurile vor fi dedicate Centenarului Marii Uniri. CS Rapid are numeroase secţii. Atât la sporturi de echipă, volei, baschet, handbal, polo. Cât şi la sporturi individuale, precum karate, atletism, judo, lupte, box, haltere, popice.

Centenarul Marii Uniri să aducă reunificarea rapidiştilor!

Pe lângă aceste aspecte, ne dorim ca anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri să aducă şi clarificarea situaţiei de la echipa de fotbal a Rapidului. Poate că ar fi o idee minunată ca în 2018, atunci când sărbătorim 100 de ani de la unirea cu Transilvania să celebrăm şi reunificarea rapidiştilor. Pentru totdeauna! Iar mai apoi aceasta să fie dedicată, în semn de mulţumire, şi Centenarului Marii Uniri. Pentru că, până la urmă, aşa cum am susţinut mereu, Rapid e România, România e Rapid! Iar anul 2018 poate pune pe tapet acest lucru mai serios decât niciodată. Cu alte cuvinte, încheiem şi noi cu tradiţionalele… Hai România! Hai Rapid!