Râde Ovidiu Burcă de rapidişti?! Ce a declarat

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă a lucrat și cu Valerii Moraru

Team managerul Academiei Rapid, Ovidiu Burcă, a vorbit despre situaţia în care se regăseşte echipa sa. Burcă a infirmat, practic, regulamentele… Anume faptul că promovarea echipei în Liga a III-a la finalul acestui sezon este imposibilă. Deoarece echipa nu a obţinut Certificatul de Identitate sportivă necesar pentru a promova. Burcă spune că problemele vor fi rezolvate cu siguranţă şi, mai mult, echipa va primi şi dreptul de a folosi numele FC Rapid. Vezi mai jos intervenţia lui Ovidiu Burcă din Telekom Sport.

Ovidiu Burcă e senin, dar nu spune pe ce se bazează

Am văzut şi eu nebunia creată. Vreau să-i asigur din capul locului pe fanii noştri că vom obţine CIS-ul (n.r. certificatul de identitate sportivă), în ciuda a ceea ce se spune. Vă asigur că Academia Rapid va promova la sfârşitul acestui an competiţional şi va avea CIS, deci dreptul sportiv de a participa în Liga a III-a la anul. Dacă vom câştiga acest drept pe teren. Şi eu cred că aşa va fi. Mai mult, eu sunt ferm convins că începând de la anul Academia Rapid se va numi FC Rapid. Asta ca să îndepărtez toate urmele de îndoială.

Nu ne gândeam niciodată că vom întâmpina atâtea obstacole şi atâtea piedici chiar de la oameni aşa-zis rapidişti. Nu credeam că vom întâlni atâta adversitate. E sloganul Singuri împotriva tuturor. Acum suntem mai singuri împotriva tuturor. Pentru că cei singuri s-au dezbinat în ultimii ani şi au apărut diferite facţiuni. Noi nu suntem nici jurişti, nici avocaţi, nici oameni cu interese ascunse”, a declarat Ovidiu Burcă la Telekom Sport.”

Face Ovidiu Burcă vreo caterincă?

O dată consumate aceste rânduri de mai sus, chiar ne întrebăm dacă Ovidiu Burcă face caterincă sau nu. Vorbim despre o decizie a instanţei mai clară decât lumina zilei. Pe care cei de la Academia nici măcar nu au fost în stare să o conteste la timp. Ca să nu mai spunem că, oricum, totul era ridicol… Acum rapidiştii primesc asigurări fără a veni şi vreun argument. Mai mult decât atât, vine la final si completează că ei nu sunt nici juriști, nici avocați…Păi atunci ne întrebăm retoric: din ce calitate dă  asigurări domnul Burcă, om care, dincolo de modul discutabil în care a fost pus la conducerea acestui proiect, mai are şi trecutul pe care îl are. Oare îşi mai aminteşte cineva cine era preşedintele SC FC Rapid SA în anul în care societatea a intrat în faliment? Coooorect, domnul… Ovidiu Burcă!

CITEȘTE ȘI  INTERVIU | Alexandru Catrici, comparat cu Belodedici și Vlad Chiricheș...

Management către faliment cu… Burcă pion principal

Tocmai cel care declara, nu cu mult timp în urmă, că SC FC Rapid SA a intrat în faliment din cauza managementului defectuos. Management în care a fost pilon de bază! E drept, în momentul falimentului, Burcă nu mai era la club. Însă nu a plecat cu suficient de mult timp înainte ca să pretindă că a mirosit că acolo sunt lucruri necurate şi că nu poate opri o nenorocire în care Rapid se afundă. Mai mult decât atât, a fost dat afară pe motiv că a lăsat un jucător acasă pentru a-i face loc avocatului său în turneul din India. În schimb, domnul Ovidiu Burcă, a împrumutat o mulţime de la fostul său patron, celebrul Valerii Moraru. Promisiunile şi asigurările date acum de Ovidiu Burcă par copii la indigo cu cele oferite de omul de afaceri din Republcia Moldova. Cum promite acum managerul Academiei, aşa promitea şi Moraru.

Promisiuni ca la Moraru! Am ieşit din insolvenţă, am intrat în faliment!

Pretindea că el poate să iasă din insolvenţă oricând. E drept, a ieşit, a intrat în faliment… Noi astfel de găluşte nu mai înghiţim. Din respect pentru toţi rapidiştii, publicăm declaraţiile de mai sus. Şi încă nu ştim dacă ele sunt o caterincă sau pur şi simplu o convingere că Justiţia din România urmăreşte distrugerea Rapidului… Situaţia seamănă cu cea din cazul ratării apelului. Nu ştim dacă este vorba despre nepăsare, prostie sau incompetenţă. Nici nu ne dorim să aflăm! Pentru că nu ştim ce e mai rău!

3 COMENTARII

  1. Mare tantalau , ce-i drept este drept Burca este atat de debusolat ca nu stie de capul lui. Toata sleahta asta din conducerea Academiei au reusit performanta sa manjeasca cu noroi in 2 simboluri ale Rapidului si ne-a dezbinat mai mult ca oricand. Am ajuns de rasul curcilor gen Becali, FRF , Liga etc.

  2. D-le BUrca, nu ati fost in stare sa depuneti un recurs la termen si vii acum sa ne ametesti ca o sa obtineti CIS, dar nu stiti inca pe ce nume, ca promovati sigur in L3 si ca vom fi FC Rapid. As vrea sa se intample asta, dar nu cred ca sunteti in stare ca si conducatori.

LĂSAȚI UN MESAJ