Un rapidist pe urmele marelui Nicolae Dobrin!

Dobrin. Foto: ProSport
ProSport scrie despre interesul fostului club al lui Dobrin pentru Martin

Un interviu apărut în ProSport la finalul unui meci amical a relevat un fapt inedit. Se pare că FC Argeş este pe punctul de a se întări cu un produs al centrului de copii şi juniori de la Rapid. Este vorba despre Mădălin Martin, 25 ani. Mijlocaşul de bandă care poate evolua şi ca atacant ar călca astfel pe urmele marelui Nicolae Dobrin. Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria ţării, care şi-a confundat apogeul carierei cu cel al lui FC Argeş. Dezvăluirea a fost făcută, pentru ProSport, chiar de tehnicianul piteştenilor, Emil Săndoi.

Emil Săndoi are încredere în Mădălin Martin, conform ProSport

Iată ce a declarat Emil Săndoi, legat de Mădălin Martin, conform ProSport: „Pe teren au fost şi câţiva jucători noi pe care i-am testat în acest prim amical. Au fost Tăbăcariu, Martin, Ciucă, dar nu sunt elocvente aceste meciuri din perioada asta de pregătire. Este o stare de oboseală care este normală. Acum este o perioadă de acumulări. Din punctul meu de vedere, sunt mulţumit de modul în care ei au răspuns la pregătire până în momentul de faţă şi sunt convins că aşa o vor face în continuare.” Mai mult, acesta a explicat şi că există şanse însemnate ca fotbalistul să rămâne în Trivale.

Mădălin Martin a fost golgheterul Rapidului acum patru ani

Până acum, FC Argeş i-a achiziţionat pe fundaşul Mădălin Ciucă (ex UTA Arad) şi mijlocaşul Sorin Tăbăcariu (ex FC Voluntari). Cu Unirea Bascov, în repriza secundă a fost utilizat şi atacantul Mădălin Martin, care în această iarnă s-a despărţit de Metaloglobus Bucureşti, iar în cariera sa a mai jucat la Rapid sau CSMS Iaşi, mai notează ProSport. Alături de Rapid, Mădălin Martin a bifat două promovări din a doua în prima ligă. Mai mult, la finalul sezonului 2013-2014 el a fost golgheterul echipei de lângă Podul Grant!

CITEȘTE ȘI  Grigore Sichitiu, cuvinte emoționante după numirea lui Daniel Niculae
Martin
Mădălin Martin

LĂSAȚI UN MESAJ