Răzvan Lucescu continuă să facă senzaţie cu PAOK

ProSport
Răzvan Lucescu în ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport scrie că Răzvan Lucescu şi PAOK continuă parcursul excepţional din actuala sezon al campionatului grec. Lucescu junior a trecut pe locul 2! După victoria clară obţinută împotriva celor de la Smyrnis, 3-0, pe teren propriu. PAOK a profitat de pasul greşit AEK Atena şi s-a distanţat la două puncte. După ce formaţia din capitala Greciei a remizat, 0-0, cu Larissa. Campioana Olympiakos are meci greu pe teren propriu cu Xanthi, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu. PAOK a ajuns, astfel, la a 9-a victorie consecutivă şi la al 11-lea meci fără înfrângere în toate competiţiile.

PAOK a urcat pe locul 2

Robert Mak (27), Emmanuel Kone (autogol, 45+1) şi Aleksandar Prijovic (90+1) au marcat golurile victoriei obţinute de PAOK pe teren propriu. Fostul stelist Fernandon Varela a fost integralist, mai scrie ProSport. În urma acestui rezultat, PAOK a urcat pe locul 2 în clasamentul din Grecia, cu 40 de puncte. La o lungime în spatele celor de la Olympiakos care a învins cu 3-0 pe Xanthi. Culmea, tocmai fosta echipă a lui Lucescu jr. În mod normal, PAOK Salonic nu ar trebui să aibă probleme nici în următoarele patru partide de campionat. Având în vedere că meciurile vor fi doar cu echipe din a doua jumătate a clasamentului. Pe urmă va avea loc, pe 25 februarie, marele derby cu Olympiakos. Ce se va juca la Salonic!