Ioniţă a refuzat 40.000 euro lună pentru culoare vişinie!

ProSport
ProSport sugerează o variantă uluitoare

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport abordează un subiect extrem de interesant. Alexandru Ioniţă (23 de ani) a devenit în ultimul an cel mai dorit fotbalist din România, graţie prestaţiilor avute în tricoul Astrei. Jucătorul crescut de Rapid a cunoscut consacrarea alături de Marius Şumudică şi de Edi Iordănescu. Iar echipele din România nu au încetat să-i facă pressing. În clubul formaţiilor care s-au înscris pentru semnătura fotbalistului de la CFR s-au adunat şi mai multe grupări de afară cu situaţii financiare bune. ProSport a aflat că cea mai importantă din punct de vedere al contului din bancă a fost trupa din Israel Hapoel Beer Sheva.

ProSport a dezvăluit un salariu de aproape jumătate de milion euro!

Fosta echipă a lui Ovidiu Hoban şi adversară a fcsb în grupele Ligii Europa. Israelienii au făcut o ofertă mare pentru Ioniţă. Aceasta includea un salariu de aproape 40.000 de euro pe lună! Fotbalistul şi-a exprimat satisfacţia pentru interesul lui Beer Sheva. Însă a considerat că cel mai bine pentru cariera sa e să rămână la o echipă aflată şi sub microscopul selecţionerului Cosmin Contra. În plus, Alex Ioniţă şi-a dorit foarte mult să poarte din nou culoarea vişinie, cea de care este îndrăgostit iremediabil. Astfel că a semnat cu CFR Cluj. Trebuie menţionat că nu doar Beer-Sheva l-a dorit pe mijlocaş.

Ioniţă a fost curtat de mai multe echipe din străinătate

Ioniţă a mai fost tatonat din străinătate de echipe mai ales din Turcia. Precum Konyaspor sau chiar Kayserispor. Discuţii au fost, doar la nivel de conduceri, se pare, şi cu un club din afara Europei. Este vorba despre americanii de la New York Red Bulls. Nici una dintre ofertele salariale nici măcar nu s-ar fi apropiat cu cea pe care ProSport a prezentat-o mai sus. Alex Ioniţă a jucat la Astra timp de fix patru ani.

1,5 milioane de euro e cota de piaţă a lui Ioniţă

10.000 de euro avea salariu la Astra Giurgiu

12 goluri a marcat pentru Astra în 112 partide