Ioniţă trimis la echipa a doua pentru că refuză fcsb!?

ProSport
ProSport sugerează o variantă uluitoare

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport scrie că Astra Giurgiu a rezolvat un transfer care transmite indicii clare asupra viitorului lui Alex Ioniţă, vedeta giurgiuvenilor din acest sezon. Conducerea clubului a rezolvat, la insistenţele antrenorului Edward Iordănescu, împrumutul pe şase luni cu opţiune de cumpărare a lui Florentin Matei. Jucătorul celor de la Rijeka, echipa campioană a Croaţiei. Matei este, în viziunea staff-ului tehnic al Astrei, un jucător de profil asemănător cu cel al lui Ioniţă. Iar aducerea sa vine să completeze spaţiul aproape sigur lăsat de plecarea ”Bulgarului”. Este de notorietate faptul că Ioniţă refuză să semneze prelungirea contractului scadent la finalul lui 2018. Motiv pentru care a fost ameninţat deja cu trimiterea la echipa secundă. Cele două părţi vor găsi o soluţie de compromis. În cazul în care impresarii lui Ioniţă vor veni cu o ofertă concretă.

ProSport: fcsb sau prima ligă a Turciei, variantele propuse

Impresarii lui Alex Ioniţă, coordonaţi de Giovani Becali, sunt şi cei care i-au sugerat mijlocaşului să nu semneze prelungirea în ciuda salariului foarte mare oferit de giurgiuveni. Ioan Niculae i-a pus pe masă lui Ioniţă o nouă înţelegere de pe urma căreia fotbalistul ar fi câştigat 10.000 de euro pe sezon! Cel mai mare salariu de la Giurgiu şi unul dintre cele mai mari din Liga 1. Plus clauze speciale care i-ar fi mărit câştigurile anuale până la 200.000 de euro. Chiar şi aşa, Giovani Becali i-a promis lui Ioniţă că îi va aduce oferte mult mai avantajoase, mai scrie ProSport.

Una dintre variantele impresarului este, în pofida aşteptărilor microbiştilor, chiar fcsb-ul vărului său. Gigi Becali a mărturisit public în repetate rânduri că ar putea să treacă peste declaraţiile anti-fcsb ale lui Ioniţă şi că este gata să ofere până la un milion de euro pe mijlocaş. Colaboratorii lui Giovani Becali i-au pus asta în vedere fotbalistului. Totuşi, în cazul în care Ioniţă va refuza FCSB, relaţiile încă vii pe care Giovani Becali le are în Turcia îi pot aduce lui Ioniţă un contract şi mai mare decât cel oferit de fcsb. La una dintre echipele de primă ligă la care impresarul său are relaţii. Şi la care a reuşit, în ultimii ani, să transfere fotbalişti. Precum sunt Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici sau Bogdan Stancu.

Sursa: ProSport (CLICK)