E gata! S-a făcut transferul! Unde a ajuns un fost rapidist

ProSport fcsb
Alex Coman, în săritură, a răpus fcsb!

ProSport scrie despre un nou transfer interesant. Chiar dacă nu este vorba despre prima ligă. FC Argeş a realizat cel de-al treilea transfer din această iarnă. După ce săptămâna trecută gruparea din Trivale s-a înţeles cu fundaşul Mădălin Ciucă, fost la UTA Arad, şi cu mijlocaşul la închidere Sorin Tăbăcariu, de la FC Voluntari, oficialii alb-violeţi au ajuns la un acord şi cu Mădălin Florin Martin (25 de ani). Fotbalist care în prima parte a campionatului a evoluat la Metaloglobus Bucureşti. Colega de serie a alb-violeţilor. Cele două părţi au bătut palma pentru un contract pe şase luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon. În eventualitatea în care jucătorul va confirma aşteptările, mai scrie ProSport.

Cifre bune pentru Mădălin Martin la Metaloglobus

Pentru formaţia din Capitală, de care s-a despărţit în această iarnă, atacantul format de Rapid a evoluat în 13 meciuri, dintre care în 9 a fost titular, şi a marcat 3 goluri. Martin evoluează ca mijlocaş ofensiv, dar şi ca atacant şi a jucat atât în Liga 1, cât şi în Liga 2 pentru Rapid, echipă alături de care a reuşit două promovări. În cariera sa a mai trecut şi pe la CSM Poli Iaşi, unde însă nu s-a acomodat.

Săndoi în ProSport: „Are calităţi deosebite“    

Mădălin Martin se pregăteşte cu FC Argeş de două săptămâni şi a fost folosit câte o repriză de Emil Săndoi în amicalele cu Unirea Bascov şi FC Aninoasa. Tehnicianul grupării din Trivale este convins că Mădălin poate redeveni jucătorul de la Rapid dacă va fi sănătos. „Martin este un jucător care poate să ne ajute. Eu îl cunosc şi de la echipa naţională de tineret. Avea calităţi deosebite într-o anumită perioadă. Se anunţa ca o mare promisiune a fotbalului românesc. Din păcate, a avut şi o perioadă de regres, dar sperăm să fie pe un trend ascendent. Îmi doresc ca el să confirme aşteptările şi să redevină jucătorul de la Rapid“, a spus Emil Săndoi, conform ProSport.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!