BREAKING NEWS / Fiul unei legende rapidiste, preşedinte FRF?

prosport
Rapid a luat titlul în 1967!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

ProSport scrie că Generaţia de Aur şi-a ales în proporţie de 90 la sută candidatul pentru alegerile FRF din 18 aprilie! Se pare că Ionuţ Lupescu (48 de ani) este alesul oamenilor care au scris istorie în fotbalul românesc. Nimeni altul decât fiul lui Culae Lupescu, unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria Rapidului! Dispărut dintre noi, din păcate, îns eptembrie 2016. „Kaizerul” a fost convins după o discuţie de mai multe ore. După mai multe luni de incertitudine în care s-au rostit numele lui Gică Popescu, Cristi Balaj sau Florin Prunea, gsp.ro anunţă că Generaţia de Aur va merge, în cele din urmă, pe varianta Ionuţ Lupescu!

„L-am convins! A fost o întâlnire lungă de câteva ore. S-au pus pe masă toate probleme şi s-au discutat mai multe aspecte despre candidatură. Ionuţ Lupescu a fost convins să candideze, iar în acest moment sunt şanse de 95% să-şi anunţe candidatura! O face zilele viitoare!”, notează sursa mai sus menţionată, citată de ProSport. Chiar dacă tatăl său a scris istorie la Rapid, Ionuţ Lupescu este unul dintre jucătorii emblematici din istoria lui Dinamo.

Panduru este cel care a confirmat informaţia publicată de ProSport

Unul dintre oamenii care au luat parte la discuţia care l-a convins pe actualul director tehnic al Comisiei Tehnice de la UEFA a fost Basarab Panduru. Iar fostul mijlocaş a confirmat varianta Lupescu:

Ne-am întâlnit şi cred că e benefic pentru toată lumea. Sunt şanse foarte, foarte mari ca la alegerile din aprilie, pentru şefia FRF, ca Ionuţ Lupescu să fie ales să candideze din partea asociaţiei Generaţia de Aur. Să candideze la şefia FRF. Pentru mine este un lucru important. Repet: sunt şanse foarte mari. Mi se pară că, odată cu această candidatură, fotbalul românesc are mari şanse să fie unul sănătos şi cu credibilitate. Sunt multe lucruri care vor fi benefice pentru fotbalul românesc. Au fost discuţii foarte interesante şi asta este concluzia”, a spus Panduru, pentru Telekom Sport.