VIDEO / Alexandru Ioniţă a marcat! Nu II, ci I!

ProSport
ProSport aminteşte şi de perioada de strălucire a lui Alex Ioniţă I

ProSport scrie despre reuşita fostului jucător de la Rapid Bucureşti şi FC Köln, Alexandru Ioniţă (28 de ani). Acesta a marcat în meciul cu APOEL Nicosia, dar echipa sa, Aris, a fost umilită cu 5-2. Alături de Ioniţă a fost titular şi internaţionalul român de tineret, Andrei Radu. Pentru fost speranţă din Giuleşti a fost al doilea gol marcat în acest sezon.

ProSport aminteşte de ruşinea suferită de Viitorul

APOEL Nicosia, echipa care a eliminat Viitorul în preliminariile Ligii Campionilor, a deschis scorul după numai trei minute, prin Morais, care a marcat de la 11 metri. Ngolok a egalat pentru oaspeţii de la Aris Limassol în minutul 24, dar gazdele au revenit la conducerea partidei după numai cinci minute, graţie lui De Camargo. Cu zece minute înainte de finalul primei părţi, Ioniţă a restabilit egalitatea, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 2-2. La prima acţiune periculoasă a părţii secunde, De Camargo a marcat pentru 3-2, iar Aris n-am mai reuşit să ţină pasul. Morais a majorat diferenţa dintr-o nouă lovitură de pedeapsă, iar Ebicilio a închis tabela cu zece minute înainte de final, pentru 5-2. Ioniţă a fost integralist, în timp ce Andrei Radu a fost înlocuit în minutul 65, cu Youssef.

Alexandru Ioniţă I a costat 2,5 milioane de euro

În actuala stagiune, Alexandru Ioniţă a mai înscris în derby-ul cu AEL Limassol, piedut cu 2-1. Aris ocupă locul 13 în prima ligă din Cipru, la două puncte de ultima clasată, Achnas. APOEL rămâne pe locul patru, cu 36 de puncte, la două lungimi de liderul AEK Larnaca. Crescut la Rapid, Alexandru Ioniţă a marcat 17 goluri în 57 de jocuri oficiale pentru giuleşteni. Nemţii de la Köln au plătit în 2010 suma de 2,5 milioane de euro pentru transferul atacantului. După ce n-a impresionat în Germania, Ioniţă s-a întors la Rapid, liber de contract.

Sursa: ProSport (CLICK)