POVESTE / „Pentru Rapid dau şi cu pumnul!”

Rapid
Daniel Niculae face orice pentru Rapid

Academia nu poate fi Rapid. A decis-o Justiţia, nu noi. Logica şi istoria i-o luaseră înainte acesteia, dar nu mai contează. Pecetea e pusă în acest moment, chiar dacă unii cred contrariul. Asta nu înseamnă însă că la Academia nu sunt rapidişti! Însă aşa s-a întâmplat şi la Astra Giurgiu sau FC Voluntari. Chiar Concordia Chiajna. Am scris mereu despre toţi, cu drag. Pentru că ceea ce au lăsat în urma lor nu poate fi vreodată şters cu buretele din istoria vişinie. Ne referim aici la Daniel Pancu, Daniel Niculae, Constantin Schumacher, Mihai Iosif, Marin Ioniţă, Gică Păun. Chiar Cătălin Bărbălău, Andrei Dovleac, Adrian Boian, Alex Costache, Andrei Dumitrescu ori Adrian Mitea. Fiecare are numele întipărit în istoria RAPIDULUI. Şi nimeni nu îl va mai scoate vreodată de acolo.

Daniel Niculae e dispus să facă orice pentru Rapid

Actualul articol este despre rapidism, despre patimă. Mai exact despre Daniel Niculae. Un simbol al Grantului pe vecie, realistic vorbind. Norocul nostru a fost că un apropiat al 1923.ro a putut auzi o discuţie din toamna lui 2017. Între noul preşedinte-jucător de la Academia, chiar Daniel Niculae, şi unul dintre noii săi colegi. Antrenorul de la prima echipă şi de la grupa 2001, Mihai Iosif. Nu contează discuţia pe larg din restaurantul de lângă stadionul Giuleşti, ci esenţa. „Mihai, pentru Rapid am dat cu piciorul. Ca preşedinte dau şi cu pumnul dacă este nevoie!”, sunt cuvintele pe care Nico le-a rostit plin de patos. Este acea nebunie frumoasă specifică Giuleştiului.

Intraţi în istoria Giuleştiului

Justiţia a decis că Academia nu este Rapid. Asta nu înseamnă că fiecare nu este liber să îşi urmeze crezul, indiferent dacă acesta este bun sau nu. Cert este că istoria are un loc pentru fiecare. Cu bune şi cu rele. Cu amintiri frumoase sau cu decizii greşite. Până una alta, Daniel Niculae şi Mihai Iosif vor rămâne două figuri reprezentative pentru Giuleşti. Indiferent care va fi continuarea firului istoriei!

1 COMENTARIU

  1. Pentru Rapid strange -bani- cu pumnul.nu ati inteles bine.Cand Rapidul nu a avut bani sa ii ofere acasta emblema nu a ajutat a stat departe si a cerut si falimentul.Niculae este unul din groparii Rapidului sa va intre bine in cap.