Plecări spectaculoase de la Academia! Încă un amical interesant

Academia
Iulian Manea, pe vremea în care se antrena cot la cot cu Niky Vasile. Nu va mai juca pentru Academia

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Academia se reorganizează înaintea începerii pregătirii. Reunirea echipei susţinute doar moral de Primăria Sectorului 1 va avea loc pe 15 ianuarie. Iar lotul este într-o continuă schimbare. Plecarea lui Cosmin Cristil (22 ani) a fost deja menţionată. Urmează să scriem despre alţi patru jucători ce vor pleca de la Academia, conform anunţului care a devenit oficial. Doi sunt imense surprize, este vorba despre Radu Bădiţă (22 ani) şi Daniel Burcea (21 ani). Asta pentru că vorbim despre al patrulea golgheter al echipei, cu 7 goluri marcate. Dar şi despre unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi pe care Schumacher şi Iosif îi aveau la dispoziţie. Burcea chiar a jucat şi un meci în liga 2 pentru SC FC Rapid SA.

Iulian Manea, trei meciuri pentru Rapid în 2015

Ceilalţi doi jucători pelcaţi sunt portarul Iulian Manea (21 ani) şi el crescut de Rapid şi Florin Matei, fundaş stânga. Interesant este că Iulian Manea a jucat chiar trei meciuri în 2015 pentru prima echipă a Rapidului. Două în campionat, 3-0 acasă cu Baloteşti şi 1-2 la Pojorâta, dar şi una în Cupa României, 0-1 cu ACS Berceni. În altă ordine de idei, până să anunţe alte sosiri, Academia a mai perfectat un amical interesant, cu un nume important din fotbalul românesc. Este vorba despre ACS Gauss FCM 1950 Bacău. Aceasta este, momentan, continuatoarea celor de la SC Bacău, formaţie pe care SC FC Rapid SA a întâlnit-o de şase ori în sezoanele 2013-2014 şi 2015-2016.

Academia – ACS Gauss FCM 1950 Bacău, 4 februarie, 13, Giuleşti

Interesant este că, cel mai probabil, acest club va deveni continuatoarea sportivă a FCM Bacău, echipă dispărută din competiţii în 2014. Revenind la subiectul materialului, trebuie spus că partida dintre AS Academia Rapid şi ACS Gauss FCM 1950 Bacău se va juca pe 4 februarie, ora 13, pe stadionul Giuleşti. Va fi prima partidă care se va juca pe această arenă în anul 2018. ACS Gauss FCM 1950 Bacău conduce detaşat liga 4 Bacău şi, cel mai probabil, va promova în liga 3 la finalul sezonului actual.