NEWS ALERT / Nicolae Vasile e jucător liber

Nicolae Vasile
Nicolae Vasile, căpitan la Rapid

Nicolae Vasile (22 de ani), fost căpitan al Rapidului, s-a despărţit de Arandina CF. A devenit liber de contract, scrie digisport.ro. După ce a jucat în Finlanda, la PS Kemi, fundaşul stânga alegea în vara lui 2017 să meargă într-o destinaţie exotică. Aşa că a semnat cu Arandina. O echipă care tocmai picase din Segunda B, liga a treia din Spania. Urmând, în sezonul 2017-2018, să evolueze în „Tercera”, eșalonul al patrulea din Spania. Din postura de favorită la promovare! În această iarnă însă, cele două părţi au decis să rezilieze de comun acord contractul, mai scrie sursa citată.

Nicolae Vasile, cotat cândva la mai mult de jumătate de milion de euro!

Considerat un mare talent în urmă cu 3-4 ani, Nicolae Vasile ajunsese să fie cotat la 600.000 de euro. El devenis internaţional, evolând pentru naţionala României atât la U19, cât şi la U21. Mai mult, Niky este unul dintre puţinii jucători din istoria echipei de lângă Podul Grant care are în palmares două promovări din liga a doua în prima ligă. Mai mult, în stagiunea 2015-2016, Nicolae Vasile a fost primul căpitan al echipei ce a obţinut promovarea în condiţii grele. Fundaşul stânga a debutat la Rapid la numai 17 ani, la începutul lui 2013, într-un stagiu de pregătire pe care echipa antrenată pe atunci de Marian Rada l-a întreprins.

Nicolae Vasile, prima dată căpitan la Rapid

Are peste 60 de meciuri oficiale pentru Rapid

Mai mult, într-o partidă câştigată, scor 1-0, cu Rubin Kazan, Niky a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei. Chiar dacă a jucat pentru Rapid până la numai 20 ani, Nicoale Vasile a strâns peste 60 de partide oficiale. Nu a marcat însă vreun gol. Se poate totuşi lăuda că a transformat lovitura de departajare decisivă în meciul de Cupă Rapid – Botoşani 0-0, după 120 de minute. Acesta a avut loc în 2014, după ce Rapid revenise în Liga 1 la finalul unui sezon de penitenţă la matineu.

CITEȘTE ȘI  Rapid e pe cai mari! Două victorii în două zile pentru fete

LĂSAȚI UN MESAJ