NEWS ALERT / AFC Rapid a sunat adunarea!

AFC Rapid
AFC Rapid, la finalul lui 2017

AFC Rapid este gata să scrie şi în 2018 noi file vişinii. Echipa antrenată de Andrei Anghel Constantinescu se va reuni marţi, 9 ianuarie, însă mulţi dintre jucători nu au stat deloc în această minivacanţă. Dacă fotografia de la cover este făcută în ultimele zile ale lui 2017, cea de mai jos este prima din anul 2018. Nu sunt decât o parte a jucătorilor, este drept, dar ei trag tare pentru a intra în linie dreaptă cu parametrii fizici. La fel de adevărat este că timpul pare suficient pentru o pregătire temeinică, până pe 2 martie, atunci când se reia campionatul. Cum însă obiectivul este ocuparea unui loc în play-off, adică între primele patru la finalul sezonului regulat, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Geambaşu şi Croitoru s-au întors la AFC Rapid

Aşa că băieţii deja trag tare. Sunt şi nume noi, dintre care pe unele deja le-am expus. Este vorba despre Daniel Geambaşu şi Robert Croitoru, fotbalişti care s-au reîntors la AFC Rapid. Mai sunt şi alte surprize, alţi fotbalişti de valoare care vor ajunge în această perioadă, dar toate vor fi prezentate la timpul lor. AFC Rapid îşi vede acum de antrenamente. Cu mingea, dar şi de anduranţă. Unde se poate şi când se poate, pentru că nu există scuze atunci când îţi propui obiective îndrăzneţe. Familia vişinie coordonată de Andrei Constantinescu îşi doreşte să realizeze un final de sezon epocal. Şi sunt toate şansele să o facă. Mai ales că doar câteva secunde le-au lipsit să încheie anul 2017 pe locul 4, adică poziţie de play-off. Sigur, şi un arbitraj corect… Dar asta este, deja, altă discuţie.

Play-off-ul, singurul gând!

În ciuda ostilităţii trezite la acest nivel, cel în care echipa a fost fluierată în multe meciuri, AFC Rapid îşi continuă drumul. Cu Andrei Stamate, cu Narcis Ioniţă, cu Cătălin Stan, cu George Săveanu, cu Fannouch Munaf, cu Alex Stoica ş.a.m.d. Pentru a-i aminti doar pe câţiva dintre oamenii a căror ambiţie pare rudă cu nebunia. Dar da, ei cred că vor ajunge în postura de a se lupta direct pentru promovarea în liga 3. Şi datorită acestui fapt suntem convinşi că vor şi reuşi să atingă măcar faza play-off-ului!