S-a stabilit următoarea licitaţie pentru SC FC Rapid SA!

sc fc rapid sa prosport
ProSport scrie despre decizie

Vă prezentăm mai jos comunicatul integral legat de noua licitaţie în care va fi implicat brandul SC FC Rapid SA. Acesta a fost postat chiar de lichidatorul societăţii. Datele, pentru a rezuma sunt următoarele: evenimentul se va consuma pe 9 februarie, ora 10, iar suma de pornire este aceeaşi, 1.7 milioane de euro la care se adaugă TVA. Până acum au avut loc patru licitaţii, dar la nici una nu s-a prezentat cineva! Mai jos aveţi, aşadar, şi celelalte condiţii de participare la licitaţie.

Comunicat Sierra Quadrant legat de brandul SC FC Rapid SA

SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI S.P.R.L administrator judiciar al FOTBAL CLUB RAPID SA (societate in faliment), organizeaza in data de 09.02.2018 ora 10.00 la sediul din Bucuresti, str. Traian, nr.2, bl.F1, sc.3, ap.1, sector 3, licitatie publica cu strigare pentru vanzarea urmatoarelor active :

DESFASURATOR ACTIVE

Activele mai sus mentionate vor fi vandute in bloc, nefiind posibila licitarea doar pentru unul sau unele dintre acestea.

Pretul de pornire la licitatieeste de 1.700.000 Euro exclusiv TVA 

INFORMATII UTILE :

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi achizitionat de la sediul administratorului contra sumei de 2000 lei + TVA.

Pentru a participa la licitatie, ofertantii vor depune documentatia de inscriere la licitatie si au obligatia de a achita o cautiune de 10% din pret, pana cel tarziu la ora 12.00  a zilei lucratoare precedente licitatiei.

Cautiunea se depune prin virament in contul debitoarei FOTBAL CLUB RAPID SA nr. RO35EXIM101000014852RO01, deschis la EXIM BANK – SucursalaMunicipiului Bucuresti. Plata va fi efectuata in lei, la cursul de schimb  stabilit de BNR  la data platii.

Inscrierea la licitatie se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora licitatiei.

Prezentul anunt constituie si notificare pentru creditori, debitor si orice persoana interesata in cauza. Relatii la tel: 0745.589.874, 021.324.12.21 sau la sediul din antet.

LICHIDATOR JUDICIAR

SIERRA QUADRANT Filiala Bucuresti S.P.R.L.

Sursa: sierraquadrant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ