UPDATE / Ofertă mărită pentru Ioniţă! Răspunsul Astrei

0
6023
Ioniţă
Ioniţă e în formă

UPDATE / După ce a oferit 700.000 de euro, plus un jucător, CFR Cluj a plusat pentru aducerea mijlocașului ofensiv. Clujenii au mărit oferta la un milion de euro, plus un jucător, cel mai probabil francezul Bryan Nouvier. Astra a refuzat și de această dată propunerea ardelenilor. În acest sezon, Nouvier a jucat în 15 meciuri și a marcat un gol pentru ardeleni.

——————————————————————-

CFR face orice pentru transferul lui Alexandru Ioniţă. Ultima ofertă pe care o face liderul din Liga 1 pentru decarul Astrei este de un milion de euro. Astfel, suma de bani mai mare ar putea să îl convingă pe Ioan Niculae, ţinând cont că patronul fostei campioane a susţinut în direct la Digi Sport că e mai interesat de bani, decât de implicarea în tranzacţie a unui jucător. Mai ales că omul de afaceri a explicat clar că doreşte în schimbul lui Ioniţă o sumă cu şapte cifre, ceea ce se întâmplă actualmente cu ultima ofertă venită de la CFR Cluj.

Niculae nu vrea jucători la schimb pentru Ioniţă

„Treaba cu jucătorii cade. Avem experiențe neplăcute cu CFR. Dani Coman a discutat cu Nistor, dar el nu ar vrea să vină la Astra. Noi am mai dat jucători la CFR și am tot așteptat să ne dea banii”, a spus Niculae. Chiar şi aşa, există şi varianta propusă de CFR, în care Astra ar primi o sumă mai mică şi un jucător. Iniţial, CFR oferise 700.000 de euro pentru jucătorul de 23 de ani plus un jucător. Era vorba despre Nouvier sau Nistor. Edi Iordănescu s-a resemnat cu gândul că îşi va pierde unul dintre cei mai importanţi jucători. Varianta dorită de antrenor este cea în care Niculae va primi o sumă de bani şi va accepta ca Dan Nistor să ajungă la Astra.

De la Rapid a plecat pe 700.000 euro

Chiar dacă cele două părţi nu s-au înţeles încă, Niculae va accepta cel mai probabil oferta cu şase zerouri, ţinând cont că se apropie de suma cheltuită de la aducerea lui Ioniţă la echipă, 1.25 milioane de euro, scrie digisport.ro. Alex Ioniţă a fost transferat de la Rapid în urmă cu patru ani, mutare pentru care, echipa din Giuleşti a luat 700.000 euro! Aşa cum a declarat fostul patron de lângă Podul Grant, Adrian Zamfir.

25 de meciuri a adunat Ioniţă în toate competiţiile acestui sezon
11 goluri a marcat Ioniţă în această stagiune
4 pase decisive şi-a mai trecut Ioniţă în cont
Cota lui Ioniţă este de 1.5 milioane de euro