HANDBAL / Rapid pierde din nou şi are probleme

CS Rapid
CS Rapid pregateste noul sezon

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a fost învinsă la Sala Polivalentă ”Rapid”, scrie clubulrapid.ro. Rezultatul s-a consumat într-un meci contând pentru Liga Florilor, de CSM Bistrița, cu scorul de 29-22 (11-9). Echipa a jucat bine în prima repriză, ținându-se aproape de valoroasa contracandidată, menţionează aceeaşi sursă. Elevele antrenorului Vasile Mărgulescu au cedat însă ritmul în partea a doua, ardelencele detașându-se încet, dar sigur. CS Rapid rămâne, cu 9 puncte acumulate, pe locul 12 al clasamentului.

Atac decent, apărare deficitară pentru CS Rapid

În acest context, situaţia nu este deloc bună pentru CS Rapid, care luptă din răsputeri să nu cadă din nou în liga secundă. Fetele au început anul tot cu o înfrângere, la Craiova. Din fericire încă există două echipe sub rapidiste, ceea ce le dă speranţa că sunt în obiectiv. După 11 etape, fetele lui Vasile Mărgulescu au trei victorii şi opt înfrângeri. Din păcate, CS Rapid are cel mai slab golaveraj în acest moment. Cea mai modestă apărare, dar la capitolul atac stau mai bine. Cu 275 de goluri marcate depăşesc alte cinci echipe. Până la finalul turului mai sunt două etape. După aceea, urmează partea a doua a sezonului. În care suntem convinşi că fetele pot obţine mult mai mult!

Rapidul a fost campioana Europei!

În ideea de a scăpa cât mai rapid de emoţiile retrogradării. Trebuie menţionat că ultimele două clasate, locurile 13 şi 14, retrogradează direct. În timp ce locurile 11 şi 12 vor juca baraj de menţinere cu două formaţii venite din liga 2. Aşadar emoţiile sunt mari. Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu handbalul feminin, trebuie să spunem că CS Rapid a fost campioană a Europei în 1964! Mai mult, echipa din Giuleşti are în palmares cinci titluri de campioană a României. Ultimul dintre ele fiind câştigat tot în 2003, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul echipei de fotbal AFC Rapid.