AUSTRALIAN OPEN / Simona Halep e cea mai tare!

Halep
Halep vs. Wozniacki. Foto: digisport.ro

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Simona Halep joacă împotriva lui Caroline Wozniacki pentru primul turneu de Grand Slam din carieră. Dar şi pentru menţinerea pe locul 1 în clasamentul WTA! Interesant este că indiferent cine va câştiga, titlul ar fi o premieră. Fiecare dintre cele două sportive a mai disputat până acum două finale de Grand Slam, ambele pierdute. Simona la Roland Garros în 2014 şi 2017. În timp ce Caroline Wozniacki a pierdut la US Open în 2009 şi 2014. Mai mult, daneza a fost şi ea lider mondial între 2010 şi 2012!

Simona Halep a lucrat cu un jucător de la AFC Rapid!

Interesant este că la ascensiunea pe care Simona o are a contribuit şi un actual jucător al… AFC Rapid! Andrei Cristofor a fost, timp de aproape doi ani, kinetoterapeutul jucătoarei de tenis. Povestea v-am prezentat-o deja aici. Mai jos puteţi vedea care este scorul din marea finală pe care Simona Halep o joacă împotriva lui Caroline Wozniacki.

Desfăşurarea meciului

Set 1: Wozniacki s-a impus cu 7-6 după ce a condus cu 5-2! Simona a revenit însă senzaţional!

Set 2: Simona Halep câştigă 6-3 acest set! Se intră în decisiv!!!

Set 3: 4-6 pentru Wozniacki…

Simona este o învingătoare!

Din păcate, Simona Halep a pierdut finala, a treia din carieră, şi numărul 1 WTA. Însă felul în care a jucat în acest meci ne face să fim cu adevărat mândri de ea! De fapt, Simona Halep nu a pierdut. Ea a arătat, din nou, că este o învingătoare. Şi că va rămâne în istorie, probabil, drept cel mai valoros jucător de tenis din istoria României. E tânără, timp mai are. Suntem convinşi că 2018 va fi anul ei. Şi că va câştiga până la urmă un titlu de Grand Slam. Roland Garros e cel mai accesibil, având în vedere că este specialitatea ei. Mai sunt US Open şi Wimbledon. Orice este posibil. Capul sus, Simona! Ne bucurăm pentru că avem un sportiv de nivelul tău! Care, să fim sinceri, nu ştim cum a putut apărea din putregaiul tot mai mare în care se afundă sportul românesc…