Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, meci cu Dinamo!

Dinamo
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului - Dinamo

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului continuă partidele amicale şi în 2018. Următorul adversar este CS FC Dinamo. Cu toate că cele mai multe până acum s-au disputat pe Coresi, considerat teren propriu, lucrurile s-au schimbat. În sensul că echipa suporterilor de la T2 a avut pe 27 ianuarie şi prima deplasare. În faţa juniorilor U17 de la Juventus Colentina. Acum, miza este mult mai mare. Pentru că adversarul este unul de o ligă superioară, a 4-a. Un adversar care are mijloace specificie şi la acest nivel!

CS FC Dinamo – Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, 3 februarie, 10

Este vorba despre CS FC Dinamo Bucureşti. Formaţie clasată pe locul 4 în liga 4 Bucureşti la finalul turului de campionat. Adică loc de play-off. După ce aceştia au fost ajutaţi decisiv de arbitru în ultima etapă cu AFC Rapid. În fine, revenind la partida dintre Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, echipă neafiliată la vreo competiţie municipală deocamdată, şi clona dinamovista trebuie menţionat că acesta se va disputa sâmbătă, 3 februarie 2018, de la ora 10. Meciul este programat pe unul dintre stadioanele secundare ale Parcului Sportiv Dinamo.

Încă un afiş de meci reuşit

Mai jos, aşa cum puteţi vedea, este afişul meciului, făcut de băieţii de la T2. Trebuie menţionat că, recent, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a oferit şi un raport de activitate financiară. Pe ultimele şase luni, adică fix atât cât a împlinit entitatea de la momentul înfiinţării sale.