FOTO / Cum se vindecă o dublă fractură suferită pe terenul de fotbal

fotbal
Berechet va juca iar fotbal în cel mai scurt timp. Foto: Paul Urian

Am prezentat deja vestea bună generată de revenirea mult mai rapidă decât anticipat a lui Costi Berechet la alergările uşoare. La un pic mai mult de trei luni de la groaznica accidentare de la meciul Romprim – AFC Rapid 1-5. Dincolo de acest aspect însă, echipa 1923.ro a decis să publice o serie de imagini care arată cam ce se întâmplă cu oasele unui picior care suferă fracturi în timpul unui meci de fotbal. Costi a avut dublă fractură de tibie şi peroneu. Unul dintre cele mai grele diagnostice pentru orice fotbalist de pe planetă. Indiferent de statutul pe care îl are şi fără deosebire de liga sau nivelul la care joacă. Berechet a absorbit cu bine şocul şi se recuperează excelent.

Tija care îl va ajuta pe Berechet să joace în cel mai scurt timp fotbal

Ajutat însă şi de un răspuns excelent al organismului la eforturile lui de a se pune repede pe picioare şi de a juca din nou fotbal. Într-o formă şi mai bună decât era înainte. Costi Berechet s-a operat imediat după groaznicul moment, i s-a pus o tijă care a ajutat la repoziţionarea şi sudarea tibiei. Rezultatele sunt excelente, iar acest lucru se poate vedea din calupurile de imagini de mai jos. Ele sunt realizate la mai bine de două luni distanţă una de cealaltă. Mai exact, primul dintre ele a fost făcut pe 6 noiembrie 2017. La mai puţin de o lună şi jumătate de la accidentare. Deja osul dădea semne bune de refacere. Incomparabile însă cu cele pe care le afişează în a doua dintre ele. Realizată pe 8 ianuarie 2018.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae povestește cum a trăit primul meci din postura de președinte

6 noiembrie 2017 vs. 8 ianuarie 2018

La ultimul control care i-a oferit practic undă verde spre reluarea antrenamentelor. Spre trecerea de la recuperare la primele mişcări în tentativa de a juca, din nou, în cel mai scurt timp, fotbal. Este un articol inedit, dar care vă va face să înţelegeţi mai uşor prin ce chinuri trece un fotbalist în astfel de momente. Dar, în acelaşi timp, cât este de frumos atunci când vindecarea decurge pe măsura dorinţei sale de a reveni pe teren!

LĂSAȚI UN MESAJ