FOTO / Un fost rapidist a dat lovitura! Cu ce bombă sexy se iubeşte!

Bomba sexy
Claudiu Herea ţi-a tras bombă sexy!

Venit în vară ca „salvatore della patria” la Sepsi, Claudiu Herea nu a fost jucătorul pe care și-l doreau oficialii din Covasna. Acesta a avut evoluții modeste, iar în ultima parte a anului prindea din ce în ce mai greu locul de titular. Chiar dacă pe plan profesional nu mergeau toate ca la carte, mijlocașul de 27 de ani a punctat în viața privată! A cunoscut o tânără, Elena Alina Cîrstea, cu care are o relaţie de mai bine de șase luni. Cei doi sunt îndrăgostiți peste măsură, bomba sexy luând decizia de a se muta alături de Claudiu la Brașov, scrie gsp.ro.

Claudiu Herea şi-a oficializat relaţia cu bomba sexy

Mereu împreună, cei doi și-au oficializat relația virtual! Au postat zeci de poze împreună și au primit imediat aprecierile prieteniilor. Claudiu și Elena au petrecut și trecerea în noul an împreună, alături de Ovidiu, fratele mijlocașului și soția acestuia. Și cum Claudiu a reușit să marcheze doar în viața privată, acesta a primit și o veste proastă la început de 2018. Cu doar câteva zile înainte ca Sepsi să plece în primul stagiu de pregătire al iernii, jucătorul a fost anunțat că nu mai intră în planurile antrenorului, iar conducerea urmează să discute cu acesta rezilierea contractului scadent în iunie 2020!

A jucat pentru Rapid în 2013-2014

Interesant este că, în ciuda faptului că a fost pus pe liber, Claudiu Herea era unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta a jucat în 18 meciuri, fiind golgheterul echipei cu trei reuşite. În sezonul 2016-2017, Herea jr. a făcut furori în liga 2 pentru CS Baloteşti, unde a marcat 17 goluri! În stagiunea 2013-2014, Claudiu a jucat pentru Rapid în liga 2. Doar 11 meciuri din cauza unei accidentări. A reuşit să dea însă şi un gol. Într-o victorie extrem de importantă cu Farul Constanţa, 3-2. A punctat atunci în chiar minutul 1! Pentru mai multe fotografii cu Claudiu Herea şi iubita sa, click aici!

CITEȘTE ȘI  Victorie la baschet pentru CS Rapid! Realizare importantă și la volei

LĂSAȚI UN MESAJ