VIDEO / Florin Andone, mai bun decât Cristiano Ronaldo!

florin andone
Florin Andone a rupt plasa adversa

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Florin Andone a înscris din nou în „Primera Divison”. Atacantul român a marcat în minutul 87 al confruntării Deportivo-Valencia şi a dus scorul la 1-2. Andone a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis mingea în poartă din careul mic. „Bătăios. Sper că-l urmăreşte şi selecţionerul”, au spus comentatorii partidei. Atacantul naţionalei României a marcat în fiecare din ultimele trei partide, notează digisport.ro. În acest sezon a ajuns la 5 goluri în La Liga. L-a întrecut pe Ronaldo. Portughezul are 4 goluri în acest campionat.

Florin Andone are clauză de reziliere de 30 milioane de euro!

Andone a avut o ofertă importantă din Premier League. Brighton a oferit 11 milioane de euro pentru atacantul român în aceste zile, dar Deportivo La Coruna a refuzat. Andone are o clauză de reziliere a contractului cu Deportivo în valoare de 30 de milioane de euro. Deportivo l-a transferat pe român în 2016, de la Cordoba, pentru patru milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o achiziţie de galicieni în acel moment. Sezonul trecut, Florin Andone a fost golgheterul lui La Coruna, cu 12 reuşite în 37 de meciuri de campionat.

Comparaţie Andone – Ronaldo

Revenind la Cristiano Ronaldo, nu ar strica o mică analiză pe cifre a celor doi. În mod indubitabil, pentru Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai slabe sezoane de carieră de până acum. Nici Florin Andone nu a început grozav actuala stagiune, dar a reuşit să dea trei goluri consecutive pentru Deportivo La Coruna. În acest context, vă invităm să priviţi o comparaţie între cifrele din Primera Division pe care cei doi atacanţi le-au înregistrat în stagiunea 2017-2018:

  • Florin Andone (24 ani): 16 meciuri (948 minute) jucate / 5 goluri marcate
  • Cristiano Ronaldo (32 ani): 14 meciuri (1246 minute) jucate / 4 goluri marcate

Sigur, românul are mai multe meciuri jucate, dar cu mai puţine minute, ceea ce îl face mai eficient. În acelaşi timp însă, comparaţia este una mai degrabă pentru a elogia forma de moment a atacantului care şi-a declarat simpatia pentru Rapid. Pentru video cu golul marcat de Florin Andone, CLICK AICI.