VIDEO / Florin Andone, mai bun decât Cristiano Ronaldo!

florin andone
Florin Andone a rupt plasa adversa

Florin Andone a înscris din nou în „Primera Divison”. Atacantul român a marcat în minutul 87 al confruntării Deportivo-Valencia şi a dus scorul la 1-2. Andone a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis mingea în poartă din careul mic. „Bătăios. Sper că-l urmăreşte şi selecţionerul”, au spus comentatorii partidei. Atacantul naţionalei României a marcat în fiecare din ultimele trei partide, notează digisport.ro. În acest sezon a ajuns la 5 goluri în La Liga. L-a întrecut pe Ronaldo. Portughezul are 4 goluri în acest campionat.

Florin Andone are clauză de reziliere de 30 milioane de euro!

Andone a avut o ofertă importantă din Premier League. Brighton a oferit 11 milioane de euro pentru atacantul român în aceste zile, dar Deportivo La Coruna a refuzat. Andone are o clauză de reziliere a contractului cu Deportivo în valoare de 30 de milioane de euro. Deportivo l-a transferat pe român în 2016, de la Cordoba, pentru patru milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o achiziţie de galicieni în acel moment. Sezonul trecut, Florin Andone a fost golgheterul lui La Coruna, cu 12 reuşite în 37 de meciuri de campionat.

Comparaţie Andone – Ronaldo

Revenind la Cristiano Ronaldo, nu ar strica o mică analiză pe cifre a celor doi. În mod indubitabil, pentru Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai slabe sezoane de carieră de până acum. Nici Florin Andone nu a început grozav actuala stagiune, dar a reuşit să dea trei goluri consecutive pentru Deportivo La Coruna. În acest context, vă invităm să priviţi o comparaţie între cifrele din Primera Division pe care cei doi atacanţi le-au înregistrat în stagiunea 2017-2018:

  • Florin Andone (24 ani): 16 meciuri (948 minute) jucate / 5 goluri marcate
  • Cristiano Ronaldo (32 ani): 14 meciuri (1246 minute) jucate / 4 goluri marcate

Sigur, românul are mai multe meciuri jucate, dar cu mai puţine minute, ceea ce îl face mai eficient. În acelaşi timp însă, comparaţia este una mai degrabă pentru a elogia forma de moment a atacantului care şi-a declarat simpatia pentru Rapid. Pentru video cu golul marcat de Florin Andone, CLICK AICI.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...