EXCLUSIV / Roussel Kana a sosit la Bucureşti!

Roussel Kana Rapid
Roussel Kana (dreapta) a câştigat Cupa Camerunului! El şi Noel joacă acum la Carmen, după ce au fost la AFC Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

24Roussel Kana (24 ani) este una dintre surprizele pe care AFC Rapid le pregăteşte pentru acest retur de sezon. Atacantul camerunez de 1.85 metri a sosit la Bucureşti şi este gata să rupă plasele echipelor adverse. Kana a fost aşteptat la Otopeni de mai mulţi prieteni, inclusiv antrenorul Andrei Anghel Constantinescu, dar şi Sighoko Fongang Abraham Noel, fundaş lateral proaspăt transferat de echipa din Giuleşti. În timp ce privea cu admiraţie spre fularul alb-vişiniu care îi curgea pe după umeri, Roussel Kana a oferit şi primele declaraţii pentru 1923.ro.

Roussel Kana a venit decis să facă treabă la AFC Rapid

„Simt o dorinţă imensă de a juca fotbal şi doresc să arăt ce pot. Am câştigat trofee în Camerun, dar nu vreau să mă opresc. Am în plan să strâng şi mai multe distincţii importante în fotbal. În momentul ăsta vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la AFC Rapid! România este o ţară frumoasă, ştiu lucruri despre ea. Nu voi avea probleme de adaptare, sunt convins”, a explicat atacantul.

În 2012 a câştigat Cupa cu Unisport Bafang!

Kana este o forţă a naturii. Cu un fizic impunător, fotbalistul poartă mărimea… 46 la picior! Noi sperăm ca asta să îl ajute şi mai mult să rupă plasele adverse. Legat de trofeele pe care a spus că le-a cucerit, am aflat şi noi, cu stupoare, că Roussel nu exagerează deloc. El a participat activ în campania din 2012 în care Unisport Bafang a cucerit unica Cupă a Camerunului din istorie! Avea numai 19 ani! Acum are doar 24 de ani, însă în tinereţe a fost una dintre marile speranţe ale fotbalului din Camerun. Pentru că aşa cum veţi vedea şi mai jos el a jucat pentru echipele de juniori şi tineret ale „Leilor neîmblânziţi”.

Video de la echipa naţională

Precum v-am spus, Roussel a jucat pentru selecţionatele de juniori şi tineret ale Camerunului, motiv pentru care vă redăm câteva filmuleţe mai jos. E drept, ele sunt din urmă cu câţiva ani. Când Kana era una dintre marile speranţe ale fotbalului camerunez. Acum este una dintre marile speranţe pentru AFC Rapid! Iar noi credem că este atacantul de careu de care Andrei Anghel Constantinescu avea atâta nevoie!

5 COMENTARII

  1. Din cate vad eu, se misca mult mai mult decat si-ar dori altii. In primul rand AFC-ul cred ca isi doreste pastrarea intacta a identitatii si actioneaza in consecinta. Acum vad ca „umbla” si pe la transferuri. Cred ca sunt pe un drum bun.

  2. aveam impresia ca afc sta si nu misca deloc insa uite ca ne contrazic.sunt curios ce vor face in retur.