EXCLUSIV / Nicolae Vasile, mesaj pentru rapidişti!

Nicolae Vasile
Nicolae Vasile, alaturi de Luque la Sant Julia

După despărţirea de Arandina, echipă din Spania, Nicolae Vasile (22 ani) încearcă o nouă experienţă interesantă. Este vorba despre… Andorra! Niky, fost căpitan la SC FC Rapid SA, în liga 2 va juca pentru UE Sant Julia. Un aspect extrem de interesant, pentru cei care îşi mai amintesc, e acela că în faţa acestei echipe AFC Rapid a început sezonul UEFAntastic fabulos în urmă cu aproape 13 ani! Puternica formaţie la care Niculae şi Buga făceau atunci legea câştiga cu 5-0 fiecare dintre cele două meciuri. Dar diferenţa era prea mare. Acum, lucrurile s-au schimbat atât de mult… Nicolae Vasile însă are o şansă mare, de care nu s-a putut bucura în Giuleşti. Anume aceea de a juca în Cupele Europene.

Nicolae Vasile: „Echipele la care am fost, peste liga 2 din România!”

Dincolo de toate însă, o dată cu semnarea contractului pentru un an şi jumătate cu UE Sant Julia, Niky are şi un mesaj. Pe care a ţinut să îl transmită prin intermediul 1923.ro. „Mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vreau să pun capăt speculaţiilor conform cărora aş trăi o dramă. Asigur pe toţi cei care contestă asta că echipele şi campionatele în care am jucat până acum sunt peste liga 2 din România din toate punctele de vedere. Sunt într-o formă mai bună decât am fost vreodată, voi demonstra asta! În ciuda acestui fapt aştept cu nerăbdare ziua în care voi reveni acasă, în Giuleşti!”, a declarat Nicolae Vasile pentru 1923.ro. Revenind la noua sa echipă, trebuie să menţionăm că aici este coleg, aşa cum se poate vedea în fotografie, cu un fost coechipier de la SC FC Rapid SA. Este vorba despre Miguel Angel Luque.

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | Nicolae Vasile a povestit cum a fost refuzat de FC Rapid 1923

Coleg cu Luque

Acesta a fost decar în Giuleşti în sezonul de liga 2, 2015-2016, la finalul căruia rapidiştii au promovat. După care s-a pronunţat falimentul. În vârstă de 27 ani mijlocaşul a jucat în trecut pentru echipele secunde de la Barcelona şi Atletico Madrid, iar la SC FC Rapid SA a bifat 28 de partide. Pentru a fi corecţi, trebuie să spunem că este evident că la nivel tehnic şi competitiv prima ligă din Andorra nu se poate ridica la cel din România. Numai că la capitolul condiţii şi mentalitate generală, în mod cert este un uriaş plus pentru cariera lui Niky. O carieră care este totuşi, încă, la început!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ