E oficial! Nu mai este antrenor la Rapid

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid a schimbat antrenorul după parcursul extrem de slab. Momentan, nu se ştie cine va prelua frâiele echipei până în vara lui 2018. După cea de-a opta înfrângere consecutivă în Liga Națională de Handbal Feminin, suferită de către echipa noastră CS Rapid US Metrou București, la Slatina, antrenorul principal Vasile Mărgulescu a decis să renunțe la funcția de antrenor principal, anunţă clubulrapid.ro. Totuși, acesta va rămâne la club. În calitate de coordonator al secției de handbal. Rezultatele sale all-time cu Rapidul neputând fi șterse de acest sezon competițional. Până la numirea unui nou tehnician la cârma echipei, ședințele de pregătire vor fi conduse de către cele mai experimentate jucătoare. Este vorba despre Alina Dobrin și Cristina Niculaie.

Mulţumiri din partea conducerii CS Rapid

Fără a încerca să găsim scuze, trebuie însă să amintim că echipa noastră are cel mai mic buget dintre competitoare. Directorul CS Rapid București, Valy Caciuriac, a ținut să precizeze: ”Îi respectăm decizia lui Vasile Mărgulescu și îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut, de-a lungul carierei, la Rapid. Este un moment dificil, deoarece trebuie să mergem mai departe. Următorul meci, cel cu Clujul este, după cum se știe, crucial. Bugetul nostru e incomparabil cu al celorlalte competitoare. Mediul privat nu se îndreaptă către sport, așa că banii din sponsorizări sunt foarte greu de obținut”.

Un singur sponsor. Primăria este aşteptată!

„Noi avem un singur contract pe care Unitatea Sindicatul Liber Metrou și l-a onorat, fapt pentru care le mulțumim pentru că, fără ajutorul lor, n-am fi fost nici aici. Speranța noastră este ca sprijinul de la Primăria Sectorului 6 București să vină, nu doar la echipa de handbal ci și la alte secții ale clubului Știu însă că pentru acest lucru este nevoie, în primul rând, de un cadru legislativ clar, fără echivoc și fără confuzii, așa cum este acum. Mulțumesc și suporterilor care au dovedit că Rapidul merită mai mult”, a mai declarat preşedintele CS Rapid pentru sursa mai sus citată.