Dezastru pentru echipa de handbal a CS Rapid

CS Rapid
CS Rapid pregateste noul sezon
Echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a pierdut partida disputată la Slatina. Împotriva celor de la CSM, cu scorul de 29-23 (18-9). Formația noastră a fost dominată clar de oltence, acestea necedând niciun moment inițiativa, scrie clubulrapid.ro. Eșecul de la Slatina este dureros deoarece am pierdut în fața formației de pe ultimul loc al clasamentului! Care, astfel, s-a apropiat la un singur punct de CS Rapid. Feroviarele ocupă penultimul loc, 13, cu un total de doar nouă puncte acumulate.

Meci crucial pentru CS Rapid, acasă, cu U Cluj!

Formația noastră a pierdut ultimele opt partide consecutive din Liga Florilor… Cea mai apropiată victorie este cea din 1 noiembrie 2017. Când, pe teren propriu, CS Rapid a depășit CSM Roman cu 30-29. Următoarea partidă a fetelor noastre va fi la fel de importantă, cu Universitatea Cluj, în fața propriilor suporteri. Jocul va avea loc pe 3 februarie, cu începere de la ora 16.00. Mai şocant decât înfrângerea în faţa ocupantei ultimului loc este declaraţia tehnicianului Vasile Mărgulescu. Chiar dacă sezonul se află abia la mijloc, acesta a oferit o reacţie halucinantă!

Antrenorul Vasile Mărgulescu, reacţie stupefiantă

Conform gazetanoua.ro, antrenorul de la Rapid București, Vasile Mărgulescu, a oferit o declarație surprinzătoare după jocul de la Slatina. Acesta a precizat că meciurile rămase de disputat de către echipa sa vor fi abordate cu junioarele! Tocmai el este de părere că Rapid București și CSM Slatina, de altfel nou-promovate, nu mai au șanse de salvare. O atitudine total nepotrivită pentru un club ca CS Rapid! Mai ales că ea vine din partea unui tehnician cu mare experienţă. Trebuie spus că pentru echipa de handbal feminin a clubului s-au sacrificat la începutul sezonului alte două echipe. Cele de volei şi baschet feminin. Care, chiar dacă au promovat au fost lăsate în liga secundă pentru ca bugetul să se canalizeze pe secţia de handbal feminin. Noi rămânem alături de fete! Şi credem că se vor salva!
CITEȘTE ȘI  Rapid - Gloria Buzău 24-25. Înfrângerea care întrerupe seria pozitivă

1 COMENTARIU

  1. […] Echipa feminină de handbal CS Rapid București a încheiat sezonul competițional 2017-2018, cu o partidă susținută pe teren propriu. În Liga Națională, împotriva celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. Fetele pregătite de către Alina Dobrin au cedat cu scorul de 31-25 (18-13) în fața valoroasei partenere de întrecere. Rapidistele au terminat pe ultimul loc în clasament, cu 12 puncte acumulate. Formația noastră a retrogradat însă mergem mai departe și sperăm să revenim pe prima scenă a handbalului românesc, la finele campionatului următor, scrie clubulrapid.ro. Dincolo de aceste încurajări, fireşti atunci când sunt momente grele, trebuie să expunem şi partea mai puţin plăcută. În sensul că CS Rapid a înregistrat patru victorii şi… 22 de înfrângeri tot sezonul! […]

LĂSAȚI UN MESAJ