Demisie de la Rapid! Conducerea nu a aprobat-o

Rapid
Rapid a sărbătorti cu fast 94 de ani

Situaţie grea la Rapid. Antrenorul care a promovat echipa nu mai suportă situaţia de la club şi a înaintat demisia. Situaţia rămâne însă incertă pentru că aceasta nu a fost aprobată. Vasile Mărgulescu, tehnicianul care a promovat echipa giuleșteană sezonul trecut, spune că la baza deciziei sale sunt presiunile făcute de liderul de sindicat de la Metrou București. Rapid București a pierdut sâmbătă dimineața, la Slatina, 23-29, în fața ultimei clasate, CSM. Situația giuleștencelor se complică serios. Ele rămânând cu 9 puncte în clasament, pe penultimul loc. La finalul partidei însă, tehnicianul Rapidului, Vasile Mărgulescu le-a anunțat pe jucătoare că renunță la postul de antrenor principal.

Vasile Mărgulescu este dezamăgit de principalul sponsor de la Rapid

„Începând din clipa de față am decis să mă retrag. Nu mai pot continua așa! Nu poți face performanță în condițiile în care sponsorul principal, Uniunea Sindicatelor Libere de la Metrou București, oferă pentru toată echipa 5.000 de euro pe lună! Pentru toată echipa”, a spus Mărgulescu. „În schimb, presiunile făcute de președintele sindicatului, domnul Ion Rădoi, sunt foarte mari”, a adăugat tehnicianul care a câștigat cu Rapidul City Cup în 1993. Imediat după partidă, Vasile Mărgulescu explica că de acum înainte va apela doar la junioare pentru partidele care au mai rămas de jucat în acest sezon.

A schimbat discursul, după ce conducerea nu i-a aprobat demisia

Conducerea Rapidului nu a aprobat demisia tehnicianului. Acesta a anunțat că va rămâne în club în funcția de șef al secției de handbal. „Eu cred că echipa asta se poate salva de la retrogradare, dar să aibă o susținere adevărată! Nu poți trăi cu 5.000 de euro toată echipa. La alte cluburi această sumă o ia o singură handbalistă”, a mai spus Mărgulescu. Cel care era decanul de vârstă al tehnicienilor din Liga Națională feminin, la 70 de ani, conform gsp.ro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în aceste zile.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Rapid face transferuri pentru titlu în 2022! S-au făcut deja patru mutări

LĂSAȚI UN MESAJ