Sportivii CS Rapid, antrenament pe 31 decembrie!

CS Rapid
CS Rapid intrare în forţă în noul an!

Am trecut deja în 2018, dar nu putem să nu postăm acest articol. Legat de CS Rapid. Pentru că sportul de performanță cere sacrificii, cei care doresc să meargă pe această cale trebuie să se adapteze cerințelor și exigențelor specifice. Așa se întâmplă, de exemplu, cu secția de atletism a CS Rapid București. Sportivii și antrenorii feroviari aflându-se, în ultima zi a anului, pe metereze, aşa cum relatează clubulrapid.ro. Fotografia atașată este surprinsă pe 31 decembrie 2017, în sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Feroviar ”Rapid” București. Din fericire, măcar în prima zi a anului 2018, sportivii vor fi liberi.

CS Rapid ca în Premier League 🙂

După care, din 2 ianuarie, se reiau pregătirile pentru sezonul de sală. Care, în atletism, bate la ușă. Un statut total neprivilegiat pentru aceşti minunaţi sportivi. Asta pentru a înţelege mai uşor că nu doar în marile campionate de fotbal ale lumii, mai ales cel al Angliei, se joacă meciuri oficiale în perioada trecerii dintre ani. Nu, şi alte sporturi sunt în această situaţie. Iar Rapid este înscrisă pe această listă. Sigur, nu sunt sporturi cu recompense de zeci de milioane de euro. În acelaşi timp însă nici nu transformăm articolul în ceva dramatic! Sub nicio formă. Fiecare sportiv, atunci când începe activitatea de performanţă, îşi asumă astfel de momente.

Ştiri despre toate sporturile

Doar că suntem de părere că ele merită menţionate şi reliefate. Pentru că, da, sportul cere sacrificii şi este bine ca ele să fie făcute publice. De aceea, echipa 1923.ro încearcă să acopere tot ceea ce înseamnă sport la nivel de club sportiv Rapid. Fapt pe care îl vom face şi în 2018. Când veţi putea găsi ştiri despre AFC Rapid, Academia Rapid, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, dar şi despre CS Rapid. Indiferent dacă vorbim despre handbal, volei, polo, baschet, popice, atletism, karate, haltere, lupte, judo sau oricare alt sport. Indiferent dacă este vorba despre masculin sau feminin. Juniori sau seniori. La Mulţi Ani!

LĂSAȚI UN MESAJ