Cristi Săpunaru a făcut anunţul! „Mă întorc!”

Săpunaru
Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru (33 ani) se află sub contract cu gruparea Kayserispor, însă anunţă că va reveni la Academia Rapid până să-şi încheie cariera de jucător. „Rapid rămâne oful meu, dar mă deranjează ce face domnul Moraru în continuare. Am văzut la ce sumă a ajuns el cu evaluarea. Să ne lase în pace. Să dea înapoi ce a avut. Noi, care am mai fost pe acolo, ne-am mai dat seama ce a făcut domnul Moraru. Să nu mai pună mâna pe Rapid că l-a distrus destul”a spus Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

Cristi Săpunaru vrea să procedeze la fel ca Vasile Maftei

„Mă întorc la Rapid să joc. S-a întors Maftei, o să se întoarcă Săpunaru, se întorc toţi. Ne dorim să aducem clubul acolo unde îi este locul. Atât timp cât vor fi suporterii lângă noi o să reuşim. Eu vreau să am funcţia de şef de galerie. Glumesc, nu vreau nicio funcţie, vreau să fiu acolo”, a mai declarat Cristi Săpunaru. În mod cert însă, şansele ca Săpun să joace curând pentru Academia sunt egale cu 0. Având în vedere că acesta are un sezon fabulos în Turcia, la Kayserispor. Echipă antrenată de Marius Şumudică pe care o conduce în lupta pentru podium.

A jucat pentru Rapid în trei rânduri, în total trei sezoane

Cristi Săpunaru a jucat în trecut şi pentru Rapid. Acest lucru s-a întâmplat chiar în trei rânduri. În intervalul 2006-2008, în 2010, dar şi în 2015. Fundaşul dreapta, unul dintre cei mai mari din istoria fotbalului românesc, atât ca talent, cât şi ca nivel la care a jucat, este unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria Giuleştiului. Cu toate că nu a jucat prea mult lângă Podul Grant, Cristi este rapidist declarat de mic copil. De pe vremea în care era junior la FC Naţional Bucureşti, fosta Progresul.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

2 COMENTARII

  1. Foarte adevărat, Liviu K. Doar că asta nu înseamnă că are dreptate. Una este să spunem că singurul şi unicul Rapid este acolo unde este mai confortabil şi alta este să respectăm istoria aşa cum se scrie ea. Cu bune, cu rele. Numai bine!

  2. nu vreau sa fiu malitios, si sper ca introducerea obligatiei de setare va pune capat „infectarii” saitului cu luari de pozitie ale unor persoane false !
    cristi sapunaru se adauga pe o lista lunga de nume mari in istoria rapidului nostru , care „voteaza” in picioare la intrebarea „unde este rapidul ?”