Veste minunată! Costi Berechet a început alergarea

costi berechet
Costi Berechet

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Una dintre cele mai bune veşti ale începutului de an pentru rapidişti vine din partea lui Costi Berechet. Atacantul de 21 de ani care a avut un an 2017 de coşmar a fost la consult pe 8 ianuarie şi a primit o veste extraordinară! Are undă verde să înceapă alergările uşoare. Situaţia este una de-a dreptul senzaţională, dacă ne gândim că acum, mai puţin de trei luni şi jumătate, Costi Berechet suferea o groaznică dublă fractură de tibie şi peroneu. Cum operaţia a decurs excelent şi recuperarea oaselor pe măsură, după cam două luni, atacantul a putut începe recuperarea uşoară. Pentru redresarea masei musculare pe care o pierduse la piciorul afectat.

Costi Berechet a început recuperarea după două luni!

La scurt timp, Costi a putut chiar merge fără să mai fie ajutat de o cârjă şi a continuat să meargă zi de zi la sala de forţă pentru a-şi pregăti tot mai bine piciorul. Cea mai bună veste a venit pe 8 ianuarie 2018 când la consult medicul şi-a dat acceptul ca Berechet să înceapă alergările uşoare. O imagine de la sală, înainte de a trece pe bandă, aveţi chiar mai jos. Cum atacantul va efectua antrenamente zi de zi şi şedinţe intense de kinetoterapie, este de aşteptat ca în cel mai scurt timp să revină şi la antrenamentele normale. Vă vom ţine la curent cu această situaţie pe măsură ce informaţiile ne vor parveni.

Ar putea fi la capacitate maximă în martie!

Sunt şanse bune, astfel, ca în martie, Costi să fie apt de joc la capacitate maximă. Ceea ce ar fi o uriaşă realizare pentru un fotbalist care a suferit o accidentare atât de gravă. Din cauza problemelor medicale, Costi nu a jucat prea mult în 2017. În ciuda acestui fapt, atacantul promite că anul 2018 va fi unul pe care îl va întâmpina în forţă. Având sete mare de a recupera timpul pierdut din cauza problemelor medicale acumulate în ultimele luni.