BREAKING NEWS / Simona Halep în spital după finală!

Halep
Halep a ajuns la spital după finalp! Foto: ESPN

Simona Halep a fost transportată la spital după finala pierdută în faţa Carolinei Wozniacki de la Australian Open. Românca a fost internată şi tratată pentru deshidratare, dar a fost externată duminică. ESPN anunţă că Simona a fost internată sâmbătă şi externată duminică. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii. Efortul de la Australian Open se pare că marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren, într-o cursă cu oboseală de-a lungul celor şapte meciuri, scrie ProSport.

Panică la Australian Open după ce Halep a ajuns la spital

Turneul din Australia a fost unul istovitor pentru fostul număr 1 mondial. Halep s-a accidentat în prima partidă, atunci când şi-a sucit glezna şi a jucat cu dureri de-a lungul celorlalte meciuri. Organizatorii turneului de pe pământ australian au decis să tragă acoperişul pentru finala Federer – Cilic pentru a-i proteja pe cei doi sportivi de temperaturile extrem de ridicate, la Melbourne fiind 38 de grade Celsius. Măsura a fost luată după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Simona, ea suferind o dezhidratare din cauza efortului ridicat depus pe o vreme sufocantă, mai notează ProSport.

Halep a luptat la propriu până la ultima picătură de energie!

Imaginea de mai sus e relevantă. Simona Halep chair a luptat până la ultima picătură de energie pentru trofeu şi pentru păstrarea locului 1 mondial. O atitudine care, oricum, nu este caracteristică românilor. Iar dacă nu a câştigat, asta nu înseamnă că nu ar fi meritat din plin cele două distincţii. Adversara a fost una extrem de valoroasă, de acelaşi nivel. Dar din punct de vedere fizic a rezistat mai bine. În schimb, Simona s-a autodepăşit şi, iată, şi-a pus sănătatea în pericol! Poate chiar viaţa. Nu vrem să dramatizăm, n-o să spunem că a luptat pentru România. Totuşi considerăm că este frumos ca acest sportiv, atât de valoros, să nu mai fie contestat. Când mai comentaţi, priviţi această fotografie, de mai sus!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

1 COMENTARIU