BREAKING NEWS / Simona Halep în spital după finală!

Halep
Halep a ajuns la spital după finalp! Foto: ESPN

Simona Halep a fost transportată la spital după finala pierdută în faţa Carolinei Wozniacki de la Australian Open. Românca a fost internată şi tratată pentru deshidratare, dar a fost externată duminică. ESPN anunţă că Simona a fost internată sâmbătă şi externată duminică. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii. Efortul de la Australian Open se pare că marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren, într-o cursă cu oboseală de-a lungul celor şapte meciuri, scrie ProSport.

Panică la Australian Open după ce Halep a ajuns la spital

Turneul din Australia a fost unul istovitor pentru fostul număr 1 mondial. Halep s-a accidentat în prima partidă, atunci când şi-a sucit glezna şi a jucat cu dureri de-a lungul celorlalte meciuri. Organizatorii turneului de pe pământ australian au decis să tragă acoperişul pentru finala Federer – Cilic pentru a-i proteja pe cei doi sportivi de temperaturile extrem de ridicate, la Melbourne fiind 38 de grade Celsius. Măsura a fost luată după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Simona, ea suferind o dezhidratare din cauza efortului ridicat depus pe o vreme sufocantă, mai notează ProSport.

Halep a luptat la propriu până la ultima picătură de energie!

Imaginea de mai sus e relevantă. Simona Halep chair a luptat până la ultima picătură de energie pentru trofeu şi pentru păstrarea locului 1 mondial. O atitudine care, oricum, nu este caracteristică românilor. Iar dacă nu a câştigat, asta nu înseamnă că nu ar fi meritat din plin cele două distincţii. Adversara a fost una extrem de valoroasă, de acelaşi nivel. Dar din punct de vedere fizic a rezistat mai bine. În schimb, Simona s-a autodepăşit şi, iată, şi-a pus sănătatea în pericol! Poate chiar viaţa. Nu vrem să dramatizăm, n-o să spunem că a luptat pentru România. Totuşi considerăm că este frumos ca acest sportiv, atât de valoros, să nu mai fie contestat. Când mai comentaţi, priviţi această fotografie, de mai sus!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU