Au început plecările şi de la Academia! Adversar tare în amical

Raul Costin
Raul Costin

După ce Vasile Maftei (37 ani) a semnat cu Academia pe… patru ani, este momentul ca echipa lui Pancu şi Nico să anunţe şi primele plecări de jucători. Cosmin Cristil (22 de ani) este primul de pe această listă. Fundaşul dreapta care a prins câteva minute pentru FC Braşov în liga 2 sezonul trecut nu s-a putut impune în faţa lui Adrian Boian (19 ani), fostul căpitan al AFC Rapid în sezonul 2016-2017. Cristil a jucat pentru Academia doar şase partide, dintre care patru în campionat şi două în Cupa României.

Cosmin Cristil a plecat. Amical FC Argeş – Academia pe 1 februarie

Altfel, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 a definitivat şi data unui meci amical extrem de important în perioada de iarnă. Astfel, se pare că formaţia antrenată de Mihai Iosif şi Constantin Schumacher va juca împotriva lui FC Argeş (liga 2) pe 1 februarie. Partida împotriva locului 7 din eşalonul secund se va disputa la Piteşti. Imediat după ce Academia se va întoarce din primul cantonament al iernii. Un detaliu interesant legat de FC Argeş este cel că acolo ar putea juca Raul Costin. Acesta a jucat pentru SC FC Rapid SA în sezonul 2015-2016, în liga 2.

Raul Costin se întâlneşte cu Iosif şi Burcă

Mai mult, Costin a fost chiar unul dintre oamenii de bază la echipa giuleşteană atunci. Şi unul dintre cei care a rămas lângă Podul Grant până în ultima clipă. Adică până în momentul în care s-a decis intrarea în faliment a grupării. Şi, implicit, ratarea şansei de a juca în Liga 1. Şansă pe care, din păcate, nu se ştie când o va mai avea Rapid… Practic Mihai Iosif şi Ovidiu Burcă, care pe atunci erau la SC FC Rapid SA, se vor întâlni cu fostul lor coleg de club din liga 2, Raul Costin. FC Argeş a reuşit recent să achizitioneze marca de la societatea care a dat faliment, după ce echipa a jucat sub numele de SCM Piteşti.

CITEȘTE ȘI  DDB se roagă de Marius Șumudică să preia Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ