AMICAL / FC Voluntari II – AFC Rapid 1-1 (Ioniţă)

AFC Rapid
AFC Rapid, la finalul lui 2017

Aşa cum am anunţat, AFC Rapid se menţine în formă cu echipe de liga 3. Pe 19 ianuarie, echipa lui Andrei Anghel Constantinescu a jucat o partidă de verificare cu FC Voluntari II. Meciul cu echipa secundă a prim-divizionarei s-a jucat în Pipera, pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Rezultatul a fost bun, scor 1-1, cu echipa de pe locul 6 din seria a treia a celui de-al treilea eşalon. Unicul gol a fost marcat de Narcis Ioniţă. Mai jos vă prezentăm lista cu jucătorii utilizaţi. În primul rând primul 11 şi apoi cei care au mai intrat pe parcurs.

AFC Rapid:

Stamate – Noel, Panait, Moldoveanu, Cristofor – Stoica, Croitoru, Ioniţă, Stan – Geambaşu, Moroşanu. Au mai intrat: Marinescu – A. Petre, Magdalinis, Dinu, Ene, Munaf

Surprizele lui Andrei Constantinescu

Faţă de echipa obişnuită din tur, patru nume noi şi-au făcut apariţia în primul unsprezece. Despre camerunezul Noel am scris deja, la fel cum am făcut-o şi despre reîntoarcerea lui Croitoru şi Geambaşu. Totuşi, în cazul ultimului, o mare surpriză a fost utilizarea sa în atac. Acesta jucând, de regulă, fundaş sau mijlcoaş de bandă stângă. În ceea ce îl priveşte pe Moroşanu, acesta este un fotbalist extrem de interesant pe care vi-l vom prezenta în zilele ce urmează. Rămâneţi pe 1923.ro pentru programul AFC Rapid.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ