FC Argeş – Academia se joacă cu noaptea-n cap

FC Argeş
Schumacher a jucat peste 150 meciuri pentru FC Argeş

UPDATE / Cu toate că iniţial meciul FC Argeş – Academia fusese programat pe stadionul „Nicolae Dobrin” de la ora 20, pe 1 februarie, se pare că lucrurile s-au schimbat. În sensul că acesta nu se va mai juca în nocturnă, ci de la ora 11. Şi nu pe terenul tradiţional al echipei piteştene, ci în micuţa localitate Bradu. Arena este una cochetă, ce e drept, dar felul în care s-a organizat această partidă oferă cam încă o dovadă a stării fotbalului românesc.

Mai jos ai locaţia stadionului Bradu

Mai mult, o bună perioadă de timp chiar s-a crezut că jocul va avea loc de la ora 13. Cel puţin aşa anunţaseră gazdele evenimentului. Pentru cei interesaţi să ajungă miercuri, 1 februarie, la ora 11, la meciul de pe stadionul din Bradu, aveţi mai jos o hartă a locaţiei. Localitatea este la câţiva kilometri de Piteşti, aşa cum se poate observa.

——————————————————————————————————

Primul meci din 2018 pentru Academia va avea loc pe 1 februarie, în compania lui FC Argeş. Fosta echipă a marelui Nicolae Dobrin a revenit în prim plan recent după ce a reuşit să se întoarcă în liga 2 din România reuşind să preia continuitatea de la SCM Piteşti. Ceea ce este nou legat de această partidă e faptul că meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin” se va juca de la ora 20, deci în nocturnă. De-a lungul anilor numeroşi fotbalişti extrem de valoroşi au venit de la FC Argeş în Giuleşti. Toţi însă au jucat pentru Rapid.

Antrenorul Schumacher a jucat la FC Argeş

Ne referim aici la Jean Barbu, Dani Coman sau chiar actualul antrenor de la Academia, Constantin Schumacher. Toţi au jucat ani buni în Trivale, dar au scris istorie şi în Giuleşti. Pe lângă meciul cu FC Argeş de pe 1 februarie, ora 20, Academia mai are fixată o partidă amicală cu ACS Gauss FCM 1950 Bacău pe Giuleşti. Acest din urmă meci e programat pe 4 februarie de la ora 13.

Sursa foto: fcarges1953.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!