VIDEO / Material dedicat lui Nicki Dumitriu

Nichi Dumitriu
Nichi Dumitriu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Nicki Dumitriu este unul dintre oamenii care va rămâne pe veci în istoria Rapidului. Drept unul dintre cei mai mari atacanţi pe care i-a avut echipa de lângă Podul Grant. Şi care, alături de Puiu Ionescu, a alcătuit unul dintre cele mai bune cupluri de înaintaşi din istoria fotbalului românesc. Pe vremea când amândoi jucau la Rapid! Ceea ce veţi vedea mai jos nu este un video propriu-zis, ci un colaj de fotografii rare apărut de curând pe Youtube.

Nicki Dumitriu, Rapid şi echipa naţională

Merită însă fiecare secundă din cele puţin peste patru minute şi jumătate urmărită. Pentru că îl înfăţişează pe Nicki Dumitriu în acţiune sau în poze de grup la Rapid. Dar nu numai! Îl puteţi vedea jucând şi pentru România, naţionala olimpică sau Steagul Roşu Braşov. Cu alte cuvinte, vizionare plăcută la momentul de istorie rapidistă! Sunt imagini pe care le veţi savura fără îndoială!

 

2 COMENTARII

 1. jucator imens parte din echipa uefa 1962, devenita pentru un tur de campionat , viitorul bucuresti
  din ianuarie 1963 (dupa desfiintarea viitorului) , a venit la rapid .
  intre 1962/63 si 1967 au urmat pentru rapid 5 sezoane fabuloase cu de 5 ori vicecampioni .
  de departe cea mai tehnica si spectaculoasa echipa romaneasca din acei ani, totul culminind cu primul titlu din 1967 .
  in 1965 au fost imbracati in tricourile ecipei nationale (10 din cei 11 titulari) si trimisi la belgrad , unde au invins marea (pe atunci) iugoslavie.
  initial(la plecare) s-a spus ca este o selectionata divizionara , la meci au aparut drept echipa olimpica ,iar pina la urma rezultatul a fost omologat in palmaresul echipelor nationale ale celor 2 tari.
  nu stiu daca a mai existat un asemenea caz in istoria fotbalului romanesc !

 2. Nicki Dumitriu este ce mai inventiv si fascinant fotbalist roman din toate timpurile. Pacat ca nu se dau mai multe filmari cu el. Tot ce facea el era spectaculos.