VIDEO / Horia Manoliu vorbeşte despre AFC Rapid

CS Victoria - AFC Rapid
CS Victoria - AFC Rapid joacă în liga a 4-a

Emisiunea este de acum un an şi patru luni. Prea multe nu s-au schimbat însă, cel puţin nu în bine. Aşa că vă lăsăm să ascultaţi ce spune Horia Manoliu, preşedintele AFC Rapid. Pentru cei care nu au apucat să vadă aceste cadre atunci. Şi mai ales pentru cei care susţin că oficialul nu oferă clarificări. Într-adevăr, nu este o persoană care să apară des cu declaraţii, însă imaginile video de mai jos acoperă o bună parte din nelămuriri. Mai cu seamă care sunt raporturile dintre SC FC Rapid SA şi AFC Rapid.

Despre AFC Rapid vorbeşte şi Cristi Costache

De asemenea, în imagini apare cu declaraţii un alt component important din cadrul clubului Rapid timp de mulţi ani. Este vorba de Cristian Costache, fost ofiţer de presă mulţi ani în Giuleşti. Şi autor al unei cărţi extrem de importante legate de istoria Rapidului, „Fenomenul Rapid”, apărută în 2004. Amândoi au vorbit în august 2016 în cadrul unei emisiuni DigiSport, moderată de Dan Filoti. Vizionare plăcută!

10 COMENTARII

 1. pai dupa logica ta si ce ai scris aici tu e trecut gata ce sa zica manoliu altceva decat a zis atunci. ascult si ma minunez cum poate fi acuzat cu fata aia ca el se opune renasterii rapidului cand de fapt interesele unora sunt tot ce conteaza sunt curios daca asta intelegi sau doar ca e trecut. ups gata si asta e trecut de acum….

 2. Te salut, Liviule! manoliu stim ce vrea. Dar interesant e ceea ce vrea admin, aka Dragos. Ce are oare de castigat? Tot bani? Bani promisi de la manoliu?

  Incep sa pun la indoiala daca versurile din melodii erau pe bune, cu inima dedicata RAPIDului. Sau poate ca totusi banu’ primeaza inaintea MARELUI RAPID..

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 3. Voi traiti in trecut. Despre site-ul 1923, despre admin vorbesc. Doar manoliu vrea bani in prezent.
  Ce veniti cu vorbe de acum un an si? Puneti-l si pe iliescu cum le multumeste minerilor pt “serviciile aduse” acum 27 de ani. Tot trecut e.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 4. am reusit o mare performanta !
  am devenit dusmanul public(probabil nr.1) al acestui sait.
  asta te-a determinat sa abdici de la cele mai elementare reguli de dontologie gazetaresca ,” anchetind” si publicind date personale ale unui user intr-un sait in care publici zeci de opinii ale unor useri , probabil , inexistenti , fara a le oferi acelasi „tratament”
  eu , cel putin , exist (dupa cum ai aflat) , si deci nu am nici un fel de interese economice (precum le aveti voi)
  singurul meu „interes” este dragostea pentru rapid , pe care am dobindit-o de la 10 ani si am intretinut-o in ciuda faptului ca de multi ani locuiesc in afara tarii.
  am suferit pentru declinul echipei si intrarea ei in faliment , si am declarat in repetate rinduri ca visez sa mai apuc sa revad rapid-ul mare.
  prin campania dura pe care ai inceput-o impotriva mea in ultimele zile , cu ajutorul unor , probabili , useri falsi , am simtit ca analizele mele pertinente , dar critice la adresa a.f.c. si in favoarea academiei te-au calcat rau „pe bataturi” si ai decis sa treci la acte grave de „deconspirare” a mea .
  probabil ca urmare a „dezvaluirilor” vor urma jigniri si mai grave decit pina acum acum , din partea unor „useri” reali sau ireali .
  acest sait a incetat de mult sa mai fie un sait al „celei mai iubite echipe din romania” devenit un sait al a.f.c. manoliu
  e suficient sa citesti cele scrise la ora 23,30 de userul liviu stefan (si tu stii f.bine ca nu avem nici o legatura)
  mai bine si mai elocvent de atit nici eu nu as fi putut sa scriu !

 5. Boby, nu spun o noutate: când lipsesc argumentele de fond, te agăți de faptul că a apăsat o tastă, cu dreapta, cu o fracțiune de secundă înainte să apese alta, cu stânga.
  Toată admirația pentru liviu k., pentru că îşi dedică timp spre a nu fi induşi în eroare rapidiştii, sau, mai degrabă, publicul; pentru rapidişti e clar de mult cum stă treaba.
  Admin, nu e iz de ceartă, ci de manipulare, şi este foarte pregnant în articolele despre Academia Rapid şi despre AFC.

 6. Stimabile, te miri prin alt post, de ce te fac analfabet și agramat. „eu la-m socotit” se scrie „l-am” și tot asa…. Aceast gen de greșeală persista în toate comentariile tale. E un fel de semnătura a ta. Tocmai de asta e și ușor sa fi depistat cine ești în realitate. Și mai sunt și alte „semnături” ale tale. Sfat: înainte de a posta, da și tu la corectat textul lui Nahoi! Și după aia…. 😉

 7. un comentariu (filmulet) irelevant .vechi de 1 an jumate , cind nu se stia (definitiv) de soarta finala a rapid-ului
  a spune (ca titlu) ca in sfirsit manoliu vorbeste despre a.f.c , este o mare minciuna si o crasa manipulare .
  de ce nu apare azi , sa vorbeasca despre rapid ?
  pe atunci lui manoliu nu-i incoltise ideea ca ar putea face avere din „scheletul” lui a.f.c.
  dupa falimentul definitiv , i-a venit in cap sa foloseasca „stampila” a.f.c.ramasa din intimplare la el(pentru ca oricum nu mai avea nici o valoare) , si cu ajutorul domnului mihai iosef (care a venit cu toti juniorii rapidului ramasi de izbeliste) a incropit o modesta echipa , care totusi a cistigat liga 5(2016-2017), cu o investitie minimala de citeva mii de euro.
  am mai spus-o , si o repet , pina aici a avut un rol extrem de pozitiv in a da rapidistilor o mica , mica speranta.
  dupa aparitia „academiei” , omul si-a terminat rolul istoric , si trebuia sa se dea la o parte , eventual printr-o oarecare participare la proiectul „academia”
  neacceptind , omul se alatura , azi , pe lista groparilor rapid-ului, prin incercarile disperate (pe care le face prin tribunale sau pe acest sait) de a pune bete in roate academiei
  el insa , tace !!
  publicul rapidist este interesat sa primeasca raspunsuri la citeva intrebari elementare :
  cu ce se ocupa domnia sa ?
  ce resurse economice are la dispozitie pentru a revitaliza ceea ce a fost odata brendul rapid?
  ce drepturi reale are asupra acestui brend , in conditiile in care totul , absolut totul a fost transferat de copos in 2006, la noua societate (fc rapid) , azi intrata in faliment ?
  el nu va da raspunsuri in vecii vecilor , pentru ca raspunsurile reale , probabile , ar trbui sa fie de genul :
  – nu are nici un fel de resurse materiale pentru a intretine o echipa de fotbal mai sus de liga 4 (si astea se vor termina in curind)
  – nu are , de fapt , nici un drept relevant , ideea fiind ca te poti razboi cu cineva chiar fara a avea nici un strop de dreptate .morile justitiei romanesti macina f.f.incet (ani de zile), si de aceea sa-r putea gasi vreun factor interesat si potent financiar care sa accepte sa plateasca ceva pentru a nu fi „hirjonit” ani de zile prin tribunale
  de altfel in urma cu citeva zile ,un „suporter” inventat pe acest sait sustinea „fericit” (in urma ultimei deciziei judecatoresti) ca academia nu va putea promova pentru ca nu-i va ajunge timpul sa-si rezolve in justitie „strimba” bagata de manoliu !
  asta-i motivul pentru care eu la-m socotit deja , un nume „de vaza” pe lista groparilor rapid-ului !

 8. Deschid site-ul si ma minunez… Manoliu, in sfarsit, ne spune ceva ! Dar, ce sa vezi, sunt vorbe de acum un an si patru luni ! Drept pentru care, ma opresc si eu din comentat.